А знаеш ли дали има книжка?

КНИЖКАТА НЕ КАРА КОЛАТА!

Mafiot^ написа:pro написа:chefo_ написа:pro написа:chefo_ написа:кога ще ходим на калояново я да кажете ко ще става там! нещо гюве4 ше има ли!
Ти си на работа и няма да ти кажем
няма пък да съм на работа пък!!! така 4е споделете
![]()
![]()
![]()
даже ако е хубаво времето можем да се напием през деня там и после да изтрезнявАме...който иска
![]()
![]()
Утре ще има свободно каране на пистата, а на 7-ми и 8-ми ще има Дрифт ден. За сега утре сме там с Стоян_гтинякои друг мераклия има ли
Ония ден се запознах със Stoqn_gti и е много харабиика пичаиначе утре може да дойдем с брачеда да покараме малко. Chefo_ на 7-ми и 8-ми ще има Drift събор в памет на Landicar. През 2005/6/7 съм бил и мога да кажа че е доста голяма емоция. Четвъртък викам да се разберем нещо щото и аз съм много надъхан да ходя . Както казах и преди дано представителството Ни да е подобаващо
![]()
п.с. Pro имам телефон на Стоян ако реша ще му звънна на него да се разберем а само да ми кажеш от колко г/д ще работи пистата ( ако знаеш де ) и кога ще може да карат посетителите
Printmaster написа:Нещо интересно имаше ли?
Dead man написа:Аз съм на мнение,че е важно да видим колко пари ще се съберат за децата и после да почваме с покупките...
Иначе тези цени са достааа по приемливи от първата оферта.
Не е ли редно да се даде някакъв краен срок за събиране на даренията ?
Примерно две седмици преди да отидем ?
Също предлагам на всички колеги като се събират на седмичните срещи,да си направят по една кутия за дарения и всеки да сложи по колкото може...
ReCaRo` написа:здравейте на всички![]()
хайде някой да ми препоръча джантички 17", пиша на вас защото знам какво имате в предвид под добре направен голф и ме интересува вашето мнение, а също така може някой от вас да е пробвал как стоят на голф някои джанти
поздрави
_Impuls_ написа:Има ли някой по късно за омв. Да пишее
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта