Странен теч
-
plamkata86
- Автомобил:
- Двигател:
Странен теч
здр. колеги имам един мн странен пробелм.Колата ми се пални с вода от шофиорската страна в краката.не е радиаторче на парното някои има ли идея откаде може да влиза.не са и оплатнения.вазможно ли е да е от някоя тапа по купето.Колата е Голф 3 1.8
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен теч
Аз забелязох,че когато спра на наклон и задницата е по-високо от предницата и вали...вода тече от шоф.врата,под мястото за говорителя...Защо - не зная,уж има дупки във вратата за оттичане.
Ако имаш натрупани листа и други боклучета под пластмасата ппод предното стъкло - те са причината.Свали пластмасата,изчисти ги.
В редки случаи са виновни тапите.Огледай отдолу колата и виж да не би някоя да я няма.
Ако имаш натрупани листа и други боклучета под пластмасата ппод предното стъкло - те са причината.Свали пластмасата,изчисти ги.
В редки случаи са виновни тапите.Огледай отдолу колата и виж да не би някоя да я няма.
-
plamkata86
- Автомобил:
- Двигател:
а възможно ли е да тече от гуменото уплатнение на на жилото за отвряне на предния капак.моето самнение е че е от тамка.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
почти е невъзможно да е от тапа, пода е двоен.както ти писа колегата виж отпред в коша да не са се запушили отворите, ако не е оттам свали кората на шофьорската врата и виж да не е скъсан найлона под кората.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:почти е невъзможно да е от тапа, пода е двоен.както ти писа колегата виж отпред в коша да не са се запушили отворите, ако не е оттам свали кората на шофьорската врата и виж да не е скъсан найлона под кората.
На тройката подът не е двоен.
Найлонът при тройката е един особен вид пяна,като изолацията за ламиниран паркет.И с нея и без нея няма "водни" проблеми.
- IvanMan
- джедай

andro_ написа:handycam написа:почти е невъзможно да е от тапа, пода е двоен.както ти писа колегата виж отпред в коша да не са се запушили отворите, ако не е оттам свали кората на шофьорската врата и виж да не е скъсан найлона под кората.
На тройката подът не е двоен.
Найлонът при тройката е един особен вид пяна,като изолацията за ламиниран паркет.И с нея и без нея няма "водни" проблеми.
на тройката подът е двоен, в това съм сигурен защото и аз имах проблеми с наводняване и съм разглобявал всичко.тази изолация се слага на голфове след 95 година, преди това е найлон.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:...
Значи аз също имах проблем с наводняване и махах изолации на шоф.място.Стори ми се,че близо до прага ламарината е единична,Навътре,където отдолу има нещо като гредичка може и да е двоен.
На Форд Ескорт подът е двоен,сигурен съм.
Не знаех,че преди 95-та е с найлон
- IvanMan
- джедай

преди карах тройка 93 година и имах теч точно от вратата, когато свалих кората отдолу беше само найлон и беше скъсан, подлизваше по кората и под пластмасовия праг влизаше в купето и пълнеше с вода в краката на шофьора.а как скърцат корите когато са с найлон няма да ти обяснявам, затова от 95 година започват да слагат въпросната изолация.тя уплътнява много по-добре.пода е двоен, като махнеш тапа от горе не се вижда земята а друга ламарина на около 5-10 см.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:...пода е двоен, като махнеш тапа от горе не се вижда земята а друга ламарина на около 5-10 см.
Зависи коя тапа.Ако е до прага - виждаш асфалта.Даже като се наведеш и погледнеш под прага отпред се вижда поне 1 тапа.
Както и да е.
Аз си залепих допълнителна изолация на корите на вратите - взех от дебелата 4 мм за ламиниран паркет.Стана по-добре и престанаха да скърцат.Трябва да направя същото упражнение ма задните врати.
-
plamkata86
- Автомобил:
- Двигател:
колеги теча го намерих откаде е въпроса сега е с какво да го спра.теча идва от между гредата кадето е планката за закрепване на предния капак и калника от тамка влиза ватре в купето.сега сложих силикон тамка но ме самнява дали ще помогне какво друго мога да използвам за да спра теча.благодаря предварително.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”