Голф 3 като спънат
-
nikola.iordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 като спънат
Колеги от няколко години имам голф 3 1.6 моно инжекция производство 1994 година. Но откакто е закупен никога не е вървял както трябва. НЯМА МОЩНОСТ въпреки че му се смениха сегменнти, стъпково моторче, катализатор сменен с резонаторно гърне. И пак е като спънат. Имате ли на идея каква може да е причината???????????????
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 3 като спънат
Колега кажи какви са буквите на мотора ? 
-
nikola.iordanov
- Автомобил:
- Двигател:
ABW 080749
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nikola.iordanov написа:ABW 080749
Нали каза 1.6 моно 94-та ? Мотора трябва да е ABU
Провери си бензиновия филтър и налягането на горивото .... ако това е ОК правиш диагностика да се види какъв е проблемът !
-
nikola.iordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Грешката е моя на истина е ABU
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
я запуши отвора на въздушния филтър и ако колата не загасне е скъсан тампона под моноинжекцията
-
nikola.iordanov
- Автомобил:
- Двигател:
aito написа:някой да ти провери как ти е "зацепен" ангренажния ремък!
Би трябвало да е правилно зацепен, защото когато лятото му сменяха сегменти ги сменя качествен майстор.Може би е от електрониката .
nikola.iordanov написа:... никога не е вървял както трябва. НЯМА МОЩНОСТ... И пак е като спънат....
колега и аз точно така бих описал моя 1.6ABU, всичко му е наред по принцип, от 5г. е в семейството и за това време какво ли не е сменяно, какво ли не е проверявано но..., според мен нищо му няма на голфа, просто си е спънат по рождение
П.П.ако все пак откриеш някаква конкретна повредена част, която като смениш голфа на тръгне - ще почерпя

Godzy84 написа:nikola.iordanov написа:... никога не е вървял както трябва. НЯМА МОЩНОСТ... И пак е като спънат....
колега и аз точно така бих описал моя 1.6ABU, всичко му е наред по принцип, от 5г. е в семейството и за това време какво ли не е сменяно, какво ли не е проверявано но..., според мен нищо му няма на голфа, просто си е спънат по рождение![]()
П.П.ако все пак откриеш някаква конкретна повредена част, която като смениш голфа на тръгне - ще почерпя
-
nikola.iordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги при този модел има ли Ламбда сонда да не би да е изхвърлена от предишния и собственик още във Италия. Обикновено при други модели до колкото съм запознат когото тази соннда не е изправна колата няма мощнос и компютъра минава на авариен режим на работа.????????????????
- KARGO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има колега. Отиди на диагностика да ти кажат дали бачка, ако предищния собственик не я е изхвърлил.
- vladostp
- Автомобил: Golf3
- Двигател: ABS
какво значи спънат, не набира, не вдига много или..., щот аз съм 1.8 ми АБС и повече от 170 не ще, но пък си върви доста прилично колата и на бенз и на газ. не знам кво искаш точно да лети ли 1.6 двигател?
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Земи си ABF или KR и няма да е спънат, какво очакваш от 1.6 да лети ли?, отиди да ти видат наистина ангренажния ремък, провери си въздушния и горивния филтър
vladostp написа:какво значи спънат, не набира, не вдига много или..., щот аз съм 1.8 ми АБС и повече от 170 не ще, но пък си върви доста прилично колата и на бенз и на газ. не знам кво искаш точно да лети ли 1.6 двигател?
колега твоя не е ли 90коня.ако е значи и твояе много спънат,щото аз със моя си права двеста без проблем(1.8аам 75к.с.),но на последък му е тегаво и има некъв проблем.Сегаповече от 175-180 не иска.Намесената в Софя се дърпах с един 1.6 75к и едвам го настигах
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”