Мигачите светят постоянно б3, копчето за аварийни не работи

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Мигачите светят постоянно б3, копчето за аварийни не работи

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 03 мар 2009 16:59

Не съм спец по алармите, но моята аларма освен кабелите до таблото с бушоните друго няма вътре в салона. Самата аларма е в едно със сирената и я сложиха зад разширителния съд на охл. течност. има едно реленце вътре само е добавено към нея, но снопа с кабелите си личи, а по него и релето.

Потребителски аватар
JORDANN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JORDANN » Вто 03 мар 2009 17:24

все пак обърни внимание на алармата, щом се е появил веднъж тоя проблем ще се появи пак и ако не видиш мигачите през деня ще угаснеш за ток :D

_SUN_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _SUN_ » Вто 03 мар 2009 17:41

L&R написа:Тука е момента да спомена монтирайте си алармите да светят с габарита , не с мигачите.

Въпрос на вкус

Потребителски аватар
Petyoffy
Автомобил: Passat B7
Двигател: CBBF 2012

Мнениеот Petyoffy » Вто 03 мар 2009 18:37

_SUN_ написа:
L&R написа:Тука е момента да спомена монтирайте си алармите да светят с габарита , не с мигачите.

Въпрос на вкус

Не е и точно така, защото при моята аларма когато е отворена врата мигат всички мигачи като аварийни, което пък на мен ми харесва и е удобно когато слиза някой от колата, а ако мигат габаритите става дискотека :eyecrazy :eyecrazy

Потребителски аватар
Liam
Автомобил: Passat B5_5
Двигател:

Мнениеот Liam » Вто 04 сеп 2012 12:27

Здравейте,

колеги и аз имам същия проблем, от начало мигачите оставаха вкл. след няколко закл. и откл. мигачите спираха да светят. След известно време се появи друг проблем при откл. и закл. едната страна работеше нормално, а другата въобще не светеше. А сега при отк. и закл. не светят - нито предните, нито задните. Като натисна аварийните там си работи без проблемно, като пусна ляв и десен мигач и ам нямам проблеми.

Дали е от релето?

Благодаря предварително...

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Вто 04 сеп 2012 22:09

1.На всички колеги с аларми Валкор- уточнете си кои модели валкор притежавате-варан, цербер, 32, 56...
2.Залепнало реле не е.Няма и да бъде. На тез аларми не им залепват релетата, други са им болките/шокови датчици, дистанционни и прочее/.Вижте си копчето за аварийни, на Б3 това е обичайна болка и кусур. В Б3 тя/алармата/ живее в горния ляв ъгъл над таблото с бушоните, или максимум на 30см от него, технически би било трудно да я поставим другаде, тъй като командването на централното заключване е точно там.
3.За колегата със мистериозно изчезналата сигнализация-тя се връзва за левия сноп кабели, срещуположни на тези на КК/контактен ключ/там би могло да има два, най много три, чужди проводника- единия взима + от КК, другите два ти светват мигачите и са със жълт цвят.
Дано съм бил полезен.
Поздрави : vw fen

Върни се в “Passat”