Здравейте колеги,
опитвам се да заредя скайп кредит с Виза Електрон, но не ми дава въобще начин за плащане дебитна карта, как да променя това? И някой знае ли дали с Виза Електрон на ДСК става това?
Поздрави,
Веско

Защо не дава Дебитна карта за Скайп кредит
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Защо не дава Дебитна карта за Скайп кредит
Здравей колега,
Обади се в ДСК и питай дали картата ти има разрешени международни лимити.
Обади се в ДСК и питай дали картата ти има разрешени международни лимити.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Другарю, влез си в сметката на скайпа и виж, че можеш да плащаш само с КРЕДИТНА карта Виза, Мастъркард, Пейпал, Мънибрукърс или обикновен банков трансфер, аз правя с последното. Няма дебитна карта!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай следното ( ако не си го правил вече ) - избери кредитна Виза и си въведи номера на електронката ... на някои сайтове този номер става 

- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
The Red Guy написа:Другарю, влез си в сметката на скайпа и виж, че можеш да плащаш само с КРЕДИТНА карта Виза, Мастъркард, Пейпал, Мънибрукърс или обикновен банков трансфер, аз правя с последното. Няма дебитна карта!
Ха, аз пък за разплащания в Нета ползвам ДЕБИТНА Виза. Не знаех, че не мога... май ще трябва да си ползвам КРЕДИТНАТА вече.
Няма никакво значение дали банката издател третира картата като КРЕДИТНа или ДЕБИТНА. Само трябва да има разрешени международни лимити.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Преди време бях пробвал подобно нещо с дебитната, която не е само за България ограничена - ама не стана, след което почнах да си пускам само банкови трансфери. Whatever.... Може и да греша. Това съм видял, тва казвам.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
feersum написа:The Red Guy написа:Другарю, влез си в сметката на скайпа и виж, че можеш да плащаш само с КРЕДИТНА карта Виза, Мастъркард, Пейпал, Мънибрукърс или обикновен банков трансфер, аз правя с последното. Няма дебитна карта!
Ха, аз пък за разплащания в Нета ползвам ДЕБИТНА Виза. Не знаех, че не мога... май ще трябва да си ползвам КРЕДИТНАТА вече.
Няма никакво значение дали банката издател третира картата като КРЕДИТНа или ДЕБИТНА. Само трябва да има разрешени международни лимити.
именно

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дебитната карта Visa Electron е доста ограничена по принцип и не се приема навсякъде по света, ако не ти трябва кредитна, ползвай виза класик
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Въпроса е, че дори ми премахна и опцията да платя с дебитна/кредитна карта и ми дава само чрез мънибуукърс, чрез трансфер и какво беше още... Явно ще ходя да преведа пари в банката и така ще го заредя.
Поздрави,
Веско
П.С. Няколко пъти ми даде опция да платя с кредитна/дебитна карта - като в списъка имаше и Виза електрон, затова си мисля, че става и с нея... но в моя случей не стана, а сега дори ми махна и тази опция.
Поздрави,
Веско
П.С. Няколко пъти ми даде опция да платя с кредитна/дебитна карта - като в списъка имаше и Виза електрон, затова си мисля, че става и с нея... но в моя случей не стана, а сега дори ми махна и тази опция.
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма значение кредитна или дебитна, именно Виза картите се използват повече от които и други карти да е... Възможно е обаче банката да не позволява трансакцията. Обади се в банката и питай картата дали има някви ограничения. Но най-добре с Moneybookers.
BECK0 написа:Здравейте колеги,
опитвам се да заредя скайп кредит с Виза Електрон, но не ми дава въобще начин за плащане дебитна карта, как да променя това? И някой знае ли дали с Виза Електрон на ДСК става това?
Поздрави,
Веско
Щом си на ДСК - направи си виртуална Виза (не Mastercard защото не действат). Виртуалната Виза минава на повечето места - не е същото като Виза Електрон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”