Нови чистачки, нови свещи и кабели за тях, възд. филтър, кори за дясната врата и за над багажника, нови бленди в бронята. Тази седмица може би ще има и ново средно гърне и лайстна за 5-тата врата(някой ми е счупил старата), нова предна решетка.
днес нямахме работа и се хванах да пробвам да си полирам фаровете на пасатчето че малко бяха пожалтели загорели ижас може да се каже без да преувелчавам че крушката не се виждаше ватре!!!! бях малко предубеден но за мое голямо учудване се полуи станаха като нови.сега немога да им се нарадвам,сичките ми познати си помислиха че сам си купил нови фарове. за които иска да пробва моята рецепта е следната: за много загорели фарове: 1.шкурка 600 таркате докато стане целия равномерно матов 2.шкурка 1200 таркате докато се заглади насякаде от предната.забарсваите от време на време с сух парцал и изчакваите да изсахне за да се види каде трябва още да се шкури 3.шкурка 2000 тука вече препорачвам да се използва виброшлаиф че иначе голямо таркане ви чака.шлаихате докато се заглади от предходната трябва да стане почти готов 4.паста 3м 1 и 2 номер с машина за полиране стават трепач. 5.много тарпение отне ми около 4 часа.но си заслийаваше. успех!!!!!!!!!!