Здравейте,колеги ! Интересува ме , дали ще имам някакви проблеми ако си сменя едносекционните с двусекционни фарове или по-точно направо с кристални ? Значи чел теми , в които колеги споделят как като са минали на фарове с две секции и имат проблеми от рода на : Като дам на дълги и ми изгасят късите !
Значи колата ми е Голф3 1.4 (ABD) 92год, ако това е от значение
Фарове Голф3
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Фарове Голф3
трябва да пуснеш кабели за дългите от буксата а не да ги разделиш,щото ако ги разделиш когато пуснещ дългите светят само те,без късите-крущката е с 2 светлини и ако ги разделиш е нормално едните да гаснат-при единичните фарове когато пуснеш дълги късите гаснат и за това не се разделят кабелите от буксите за да може и двата фара да се захранват
А самата букса на фаровете трябва ли и тя да сменя или те са си еднакви на едно- и двусекционните фарове ? 
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
за 3-ките не съм сигурен от каде взема ток,за 2-ката е направо от дългите,погледни отзаде фара на някои с 3-а със двусекционни да видиш как са вързани,но според мене е като на 2-ката,зема се ток от дългите светлини,но смени бушона с някои по-здрав
" Колкото до това на дълги да светят и двете секции виж темата която е дал колегата. Там е решението "
Да , това го видях там дето се прави мост с едно кабелче долу на бушониерата
Сега обаче питам дали се сменя самата букса,коята се закача на фара
Колата ми е Голф3 92год 1.4 ABD , с едносекционни фарове съм и искам да ги сменя с кристални по-точно ама като гледам и те са с две секции
Да , това го видях там дето се прави мост с едно кабелче долу на бушониерата
Сега обаче питам дали се сменя самата букса,коята се закача на фара
Колата ми е Голф3 92год 1.4 ABD , с едносекционни фарове съм и искам да ги сменя с кристални по-точно ама като гледам и те са с две секции
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”