Много загрява.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много загрява.
Колеги искам да ви питам нормално ли е всеки път като спра на място за не повече от 1 минута(колата е в норм. температура 90 гр.),да се вдигат градусите и да се включва перката.Термостата е сменен,както и темп. датчик.Като гледам на мои приятели колите не загряват толкова много,а и предните ми коли не са го правили така.Голфа не е прегряван и когато е в движение държи съвсем нормална темп. около 90гр.Става дума за GTI 2Е.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
принципно е нормално да загрее на място защото въздушния поток на охлаждането е нарушен.
затова е перката.
това че ти се включва бързо-отговорноста за това е на датчика който я включва-той има параметри-градуси на които включва и изключва.
в твоя случай може датчика да е сменян с по нискотемпературен-аз съм го правил това с цел да не преграва много лятно време.
мисля че е добре това дето го мислиш за проблем.
затова е перката.
това че ти се включва бързо-отговорноста за това е на датчика който я включва-той има параметри-градуси на които включва и изключва.
в твоя случай може датчика да е сменян с по нискотемпературен-аз съм го правил това с цел да не преграва много лятно време.
мисля че е добре това дето го мислиш за проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пък миналата събота ходих до едни познати с автомивка ... погледнаха ми радиаторите /с клима съм/ и се хилят ... "не ти ли загрява колата бе???" .. викат .... а тя не показвала такива наклоности ... както и да е де ... напръскаха ми радиаторитес някаква гадост и после с пароструйката .... нямата представа колко мизерия изкараха
: .... все едно всичките мухи дето са се размазали по колата това лято там се бяха набили ..... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 GTI E
Споко пич, аз имам същия голф, бързо загрява и си държи градусите около 100, няма проблем според мен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”