Passat B5.5 Колеги помагайте за елсъклата...
Passat B5.5 Колеги помагайте за елсъклата...
"Заседнали"са в горно положение.И това е.Ако беше едно-ясно,свалям кората и полазвам с мултицета,ама всичките??Все отнякъде се почва...
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Passat B5.5 Колеги помагайте за елсъклата...
Ами като за начало виж предпазител ако изобщо не мърдат нанкикъде.Ако той си е наред продължаваш нататък - намираш къде седи контролера (колегите трябва да ти кажат понеже аз незнам точното му място) и гледаш дали на него има захранване.Ако и на него има захранване вероятността се свежда само до една - дам е фира модула...което е често срещано явление и тогава вече или се сменя с друг или този се разглобява,презапоява и тръгва (има хора,които го правят,независимо че уж е капсолован).Аз за друга причина не се сещам...която да спре всичките прозорци и да не може да се отврои нито един.
Всъщност може да има още една причина - имаш ли опцията аларма ад ти вдига стъклата догоре ако има някое свалено като заключваш колата - ако го имаш като опция може там да е проблема.При по-старите модули си има едно пинче на което като подадеш напрежение и той си вдига стъклата догоре...след известно време алармата спира да подава това напрежение и колата си седи с включена аларма...след като я отключиш стъклата си работят безгрижно...ама ако алармата не спира това напрежение дори след като отключиш колата стъклата са неадекватни.
И се радвай,че не са спрели долу както на един колега с В3 наскоро....после е чистил "спретнати" по неговите думи преспи сняг от седалките
Успех!
Всъщност може да има още една причина - имаш ли опцията аларма ад ти вдига стъклата догоре ако има някое свалено като заключваш колата - ако го имаш като опция може там да е проблема.При по-старите модули си има едно пинче на което като подадеш напрежение и той си вдига стъклата догоре...след известно време алармата спира да подава това напрежение и колата си седи с включена аларма...след като я отключиш стъклата си работят безгрижно...ама ако алармата не спира това напрежение дори след като отключиш колата стъклата са неадекватни.
И се радвай,че не са спрели долу както на един колега с В3 наскоро....после е чистил "спретнати" по неговите думи преспи сняг от седалките

Успех!
А смешен въпрос...къде са бушоните?? Комфорт модула е под постелката,мокрят го на автомивката и заминава,ама дано не съм прав...Ех да ми е здрава Ладата,никога няма да я продам.Ако нямаше толкова"екстри" и електроника,Пасата би бил великолепен автомобил...
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Бушоните(предпазителите)ти се намират като отвориш шофьорската врата до ключа за фаровете отстрани 
С капака отгоре:

Със свален капак:

С капака отгоре:
Със свален капак:
Последна промяна от soto73 на Нед 08 мар 2009 22:21, променено общо 1 път.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Polker написа:А смешен въпрос...къде са бушоните?? Комфорт модула е под постелката,мокрят го на автомивката и заминава,ама дано не съм прав...Ех да ми е здрава Ладата,никога няма да я продам.Ако нямаше толкова"екстри" и електроника,Пасата би бил великолепен автомобил...
Затова номера е да си вземеш максимално оборудван по-стар