The Red Guy написа:Tъй, аз продължавам да меля по мойто питане - досега отговор не получих - определихте ли място, на което ще се проведе на обед това събиране?
А аз да питам-какво стана с румънските колеги? Казаха ли нещо? Навити ли са или не?
The Red Guy написа:Tъй, аз продължавам да меля по мойто питане - досега отговор не получих - определихте ли място, на което ще се проведе на обед това събиране?
Дашо написа:The Red Guy написа:Tъй, аз продължавам да меля по мойто питане - досега отговор не получих - определихте ли място, на което ще се проведе на обед това събиране?
А аз да питам-какво стана с румънските колеги? Казаха ли нещо? Навити ли са или не?
The Red Guy написа:Дашо написа:The Red Guy написа:Tъй, аз продължавам да меля по мойто питане - досега отговор не получих - определихте ли място, на което ще се проведе на обед това събиране?
Аз чакам да се уточни всичко - иначе не мога да му кажа на човека пусни топик и елата в Русе някъде, около 12 може би, а след 10 дни да кажа, то не е така, а иначе и айде пак топик да въртят. Не изглежда коректно, ето Добри е писал, че още не са уточнени нещата и утре щял да даде пояснения.
dobrin написа:Най-добре първо да осигурим средствата за това, което са заявили - ваната и евентуално багажник за Транспортера. След това, ако някой има играчки, или иска да купи, едва ли ще ги върнат, но когато ходих там, не видях да им липсват. Ще говорим допълнително с директорката за играчките.
dobrin написа:Така е, напълно си прав, но при условие, че не им трябват дрехи или играчки, не можем зорлем да им ги бутаме в ръцете.
ISRalien написа:Има проблем със съхранението до следващата акция.. Аз лично живея в гарсониера и по принцип нямам място да се обърна.. Като бях събрал играчките за Варна ми се видя голямо нанагорнищеА какво остава за няколко месеца...
Dead man написа:Иначе намерих и това :
http://www.siko-s.com/rub.php?sr=2&r=18
Препоръчаха ми ги в магазина-като цена-качество.
ISRalien написа:2 бона?
Ако не ги даде клуба не виждам как ние ще ги съберем, съвсем откровено.
Понеже аз събирах парите за Варна и знам колко се дадоха...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта