Благодарности и от мен момчета.Вече не пипа маслото и компресията е като от завода.Сменени помпи на съединител-ОК. Инцидентни и планови ремонти-само при вас и Васко.Пожелавам на Вас и всички колеги от форума щастлива и успешна нова година.
Няма такъв кеф да караш колата без да мислиш на колко точно оборота си Признавам на тоя ремонт усетих голяма разлика преди и след смяната!! Хе хе, препоръчвам господата от Герман на всички имащи проблем с водни помпи термостати амортисьори пружини тампони масла филтри гарнитури двигатели диагностики аларми ксенони бензинови помпи ... и какво ли още не, дет съм сменил - няма ядове, аз най-много съм доволен от помпата
Термостат + Помпа + 6°C температура на въздуха + 4 минути работа на двигателя = 78°C температура на антифриза Не е нужно да говоря повече!
ОТНОВО да похваля момчетата . Много съм доволен от свършеното по колата ми. Днес след като си взех таралясника от тях все едно карах ралична кола . Тия с лъскавите и големи сервизи могат само да ви завиждат и да се консултират с вас . Пичове , препоръчвам ви на всеки , който има нужда от Майстор .
С по една дума: Niksi - специалист Мишо (не разбрах дали си има nicк във форума) - специалист
Уви в Пловдив нямаме такива проверени и нахвалени майстори. Аз мога само да ти препоръчам сервиза който ползвам там. Намира се УЛ. ХАН АСПАРУХ №120. пресечка на Константин Величков като завиеш от Санкт Петербург надясно по него. Първата пресечка в дясно. Търсиш Трифон.
Евала на професионалистите от Герман Просто вие момчета сте страшни,големи пичове,които си разбират от работата и не гладат да те минат или да те претупат на бързо Господ здраве да ви дава и още много години за напред да ни радвате с това отношение и с качествената си работа