Добавки "Fenom" в Пловдив
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Добавки "Fenom" в Пловдив
Колеги някой да знае в Пловдив тези добавки продават ли се ?Решил съм да си промия охладителната система и тази добавка ми хареса.Ако някой е промивал с нещо друго(но лично, не да е слушал този и онзи) и е доволен да сподели.
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
Re: Добавки "Fenom" в Пловдив
Колега,добавки Феном,бях взимал за жигулата от един магазин на Пере Тошев до банка ДСК .До тоя магазин има един за полиамид(за втулки за накрайници се използва) .Но това беше преди 3 години ,дали седи още не знам .
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Добавки "Fenom" в Пловдив
ми, ако е карана само с антифриз, промий си с водичка и ще е ок мисля.
Иначе на една лагуна беше карана с вода и имаше варовик (така мислехме), сипахме оцет , и я карахме така около 20 дена , само на оцет, после излезе една боза като източихме и бая песъчинки, сега дали се е съборило всичко незнам , не сме го отваряли двигателя, но после промихме с водичка няколко пъти да се махне оцетото , и наляхме антифриз, и колата си работи ....
Иначе на една лагуна беше карана с вода и имаше варовик (така мислехме), сипахме оцет , и я карахме така около 20 дена , само на оцет, после излезе една боза като източихме и бая песъчинки, сега дали се е съборило всичко незнам , не сме го отваряли двигателя, но после промихме с водичка няколко пъти да се махне оцетото , и наляхме антифриз, и колата си работи ....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”