Когато е изключено от скорост пак се чува шума се засилва според километрите колкоте по-висока е скороста толкова по-бързо трака. Като дигнах на крик предно ляво колело и го подкарах тракането не изчезна даже стана по-силно, при предна дясна първоначално беше леко след това се засили. Това ме кара да мисля, че не са вътрешните карета и се притеснявам да нямам проблем с диференцияла или скоростите.
Появи се някакво тракане отпред на голф 2
-
Diego_Delgado
- Автомобил:
- Двигател:
Появи се някакво тракане отпред на голф 2
Здравейте колеги! Имам проблен с голфчето когато карам на скорост и подавам гас всичко е ОК, но като пусна педала на гаста почва да се чува някакво тракане отпред от ляво.
Когато е изключено от скорост пак се чува шума се засилва според километрите колкоте по-висока е скороста толкова по-бързо трака. Като дигнах на крик предно ляво колело и го подкарах тракането не изчезна даже стана по-силно, при предна дясна първоначално беше леко след това се засили. Това ме кара да мисля, че не са вътрешните карета и се притеснявам да нямам проблем с диференцияла или скоростите.
Ако на някой му се е случвало нешто текова или знае какъв е проблема моля да дава съвети!!!! Голфа 1.3 карбуратор 1991 год.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Появи се някакво тракане отпред на голф 2
Щом трака,като е изклчена от скорост,значи не би трябвало да е от тях. 
- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Първо помисли има ли промяна в педала на съединителя/как отделя сега и преди тракането/.Сл.това пак на вис.скорост ,може и вдигната една страна я запали и включи на втораи и се вслушай на натиснат и отпуснат съединител/вкл.си на втора
- няма да тръгне
/-ако дава разлика в шума/на 2-3000 оборота/ сваляй скоростите/като най-малкия дявол е лагер
/.Ако шума не спира и при натиснат и при отпуснат съединител е вътрешно каре
/пак сваляй/.Ако си я вдигнал добре и ти стиска или /на некой друг-трябва ти 2-ри чов./ легни отдолу и слоги ръка на скоростите, а сл.това на картера все пак шума ще се усети по-добре.Ако все пак имаш шум в картера/с пипане/ отвии пробката преточи маслото-
ако има стружки или парченца метал
-сегмен - но това при тоз мотор в най малкия баир с 80 - 90 шума требе да е сериозен
.Дерзай колега и късмет.
- няма да тръгне
/-ако дава разлика в шума/на 2-3000 оборота/ сваляй скоростите/като най-малкия дявол е лагер
/пак сваляй/.Ако си я вдигнал добре и ти стиска или /на некой друг-трябва ти 2-ри чов./ легни отдолу и слоги ръка на скоростите, а сл.това на картера все пак шума ще се усети по-добре.Ако все пак имаш шум в картера/с пипане/ отвии пробката преточи маслото-
-сегмен - но това при тоз мотор в най малкия баир с 80 - 90 шума требе да е сериозен
.Дерзай колега и късмет.-
Diego_Delgado
- Автомобил:
- Двигател:
kostadin_spasov написа:Първо помисли има ли промяна в педала на съединителя/как отделя сега и преди тракането/.Сл.това пак на вис.скорост ,може и вдигната една страна я запали и включи на втораи и се вслушай на натиснат и отпуснат съединител/вкл.си на втора- няма да тръгне
.Дерзай колега и късмет.
Пробвах и на 2ра и 3та даже и 4та натиснат отпуснат пак трака, мисалта ми е че на лявото трака много повече от колкото на дясното. Няма промяна при оттделянето. Между впрочим на задна те трака. Мисла че това със маслото е добра идея утре се надявам да го сменя пък ще видим
- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Diego_Delgado написа:kostadin_spasov написа:Първо помисли има ли промяна в педала на съединителя/как отделя сега и преди тракането/.Сл.това пак на вис.скорост ,може и вдигната една страна я запали и включи на втораи и се вслушай на натиснат и отпуснат съединител/вкл.си на втора- няма да тръгне
.Дерзай колега и късмет.
Пробвах и на 2ра и 3та даже и 4та натиснат отпуснат пак трака, мисалта ми е че на лявото трака много повече от колкото на дясното. Няма промяна при оттделянето. Между впрочим на задна те трака. Мисла че това със маслото е добра идея утре се надявам да го сменя пък ще видим
Батка вътрешно каре, или сегмент на трески.Ако е каре във форума
и цяла полуоска,ако не

-
Diego_Delgado
- Автомобил:
- Двигател:
А сега се сещам не съм сигурен но може ли да е от катализатора и да трака нещо в него (да е тръгнал да здава багажа)? Само че нямам идея дали съм с катализатор или каде се намира вобще не съм обръщал внимание.
- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Diego_Delgado написа:А сега се сещам не съм сигурен но може ли да е от катализатора и да трака нещо в него (да е тръгнал да здава багажа)? Само че нямам идея дали съм с катализатор или каде се намира вобще не съм обръщал внимание.
мое мнение е че ако е катализатора , ще забива муцуната/нема да върви/ но не и да трака отпред.Пак ти казвам ,легни отдолу и пипни скоростите и некой да даде газ леко 2000 об. и сл. това пак така и на картера
-
Diego_Delgado
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти легнахме пипнахме и със слушалки слушахаме. Тракането идва от скоростите и сега си търся скорости за 1.3 ставали и от 3-ка 1.4. Надявам се да не ми излезат много кинти, но какво да се прави. Установих че не само на мен ми се случва този проблем и на 3-ките се случва май това е слабо местенце на голфовете.
- BallistiC
- Автомобил:
- Двигател:
да не е някой лагер
-
Diego_Delgado
- Автомобил:
- Двигател:
BallistiC написа:да не е някой лагер
Лагер има ли лек вариант с някои лагер и просто да се подмени?
Малко съм бос със скоростите
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
много лошо колега и моята кутия тракаше по същия начин.накрая обирах зъбчатки след себе си и 50 кинта масло на земята
.оказа се счупен чоп на дифа
ако е лагер ще вие няма да трака,явно кутията е
.оказа се счупен чоп на дифаако е лагер ще вие няма да трака,явно кутията е

- kostadin_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
Приятелю Diego,явно са скоростите
!За разликата в цените / от 150-до 300/ се дължи на търсенето-предлагането.Давам пример: ако до днес никой не ти е предложил то до 1-2 дни поне двама колеги от форума ще ти предложат скорости
/даже имаше едни скорости за 70 лв с прецакана 5-а, но вече и цената може да е друга!/.Кои скорости и за колко ще ги купиш зависи
.Решението е твое и парите също,тъй че КЪСМЕТ
и до скоро и пиши ква я свърши 
!За разликата в цените / от 150-до 300/ се дължи на търсенето-предлагането.Давам пример: ако до днес никой не ти е предложил то до 1-2 дни поне двама колеги от форума ще ти предложат скорости
/даже имаше едни скорости за 70 лв с прецакана 5-а, но вече и цената може да е друга!/.Кои скорости и за колко ще ги купиш зависи
.Решението е твое и парите също,тъй че КЪСМЕТ
и до скоро и пиши ква я свърши 
-
Diego_Delgado
- Автомобил:
- Двигател:
Ще ги свалям и се надявам да разбера проблема по евтин път. Не ми се дават 200 кинта за друга кутия и после да се окаже, че проблема е малък 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”