ABU двигател на Голф3
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
ABU двигател на Голф3
Здравейте всички фенове на VW. На скоро чух много изказвания,че АBU двигателя на голф3 е калпав и тежък за обслужване.Лично аз карам автомобил със същия двигател и съм супер доволен.Ще се радвам да чуя вашето мнение по въпроса.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ABU двигател на Голф3
благодаря!!не прочетох много хубави нешта ,но аз сам си доволен от машинката ,все пак исках да чуя и други мнения!!
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Аз сън също с АБУ и също съм много доволен
с малки изключения но все пак колата ми е 94г. а не 2009 средата на март.има си тук таме по нещичко козметично.
Но аз потдържам една теза защо като е най-калпавия мотор мочти няма оплаквания във форума за него????????

с малки изключения но все пак колата ми е 94г. а не 2009 средата на март.има си тук таме по нещичко козметично. Но аз потдържам една теза защо като е най-калпавия мотор мочти няма оплаквания във форума за него????????

- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
аз съшто съм с абу-то имам го от 1г и сам мн доволен от него вярно че сменях на скоро гарнитура на глава но според мен е нормално нито сам първия нито последния
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zagorql написа:аз съшто съм с абу-то имам го от 1г и сам мн доволен от него вярно че сменях на скоро гарнитура на глава ....
Ами точно това е едни от проблемите на тези двигатели - склонни са към прегряване, но при добра поддръжка и интелигентно каране не би трябвало да има проблеми...
Заключвам темата, защото има поне 10 подобни теми за ABU...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”