разход 19/100-решено
разход 19/100-решено
А сега,някой от "разбирачите",подиграващи се с двигател AEB на PASSAT 2000г.,да ми обяснят защо през празниците изминах разстоянието София-Разлог и обратно(290км) с 15л. бензин и то А-95,понеже ми писна да го "храня" със сто октанов и да "папа" така в града. Ако някой се опита да се смее-имам четирима свидетели,пък и на кой му пука? интересуват ме сериозни и обосновани мнения откъде се взема тази чудовищна разлика в консумацията?! пътувах нормално в претовареното движение със средна скорост 90км/ч.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: разход 19/100-решено
В града ако караш на къси разстояния или попадаш в задръствания е нормално да гори много.
Как засече литрите?
И средна скорост 90 според борд компа или на око?
Не е изключемо да си попаднал на хубав бензин, нищо че е А-95. То всъщност не съм убеден че между 95,98 и 100 октановите има някаква разлика освен цвета
Как засече литрите?
И средна скорост 90 според борд компа или на око?
Не е изключемо да си попаднал на хубав бензин, нищо че е А-95. То всъщност не съм убеден че между 95,98 и 100 октановите има някаква разлика освен цвета

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: разход 19/100-решено
Колега ква е тая тема без никъв смисъл бре,ако искаш си оди и 10л. ма кво пиошеш половинчато.Ако искаш да се повалиш кажи,ако имаш проблем също ма това твойто на нищо неприлича