Трябва ли да светят запалката и пепелника?
Трябва ли да светят запалката и пепелника?
Колеги споделете светят ли тия неща, защото като карам и пушателствам вечер особено по добре осветените квартални улички ми се струва, че трябва да съм врач та да оцеля пепелника еле пък на 3-та като съм. Писна ми да викам на мойта абе возих приятел и глей го кво е направил. Днеска се заинатих и извадих цялата джаджа със гнездото на запалката та гледам, че там има нещо като стойка да се закрепи крушка някак си и дупка към пепелника има явно да свети и там, но светещото устройство липсва. Става дума за Половер 6N. Четох, че на Голфа свети. Те това е помагайте ако знаете...
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Re: Трябва ли да светят запалката и пепелника?
За жалост за наще няма такава екстра 
Утре ще снимам какво съм направил аз и как съм решил проблема с осветлението на пепелника
Изчакай до утре :>
Утре ще снимам какво съм направил аз и как съм решил проблема с осветлението на пепелника
Изчакай до утре :>
Бърза работа нямам така че колкото повече идеи по добре. Пък и едва ли само аз съм на тоя хал и може и други да си оправят бричките. Важното е като цъкнеш фарките да светва и там.
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
Около запалката свети 100% като си със светнати фарове, за останалото нз...
не съм пушач и нямам опит
пък така като се замисля при мен мисля, че не светеше
- eras3r
- Контакти:
rokera написа:Бърза работа нямам така че колкото повече идеи по добре. Пък и едва ли само аз съм на тоя хал и може и други да си оправят бричките. Важното е като цъкнеш фарките да светва и там.
Точно така съм си го направил...ще постна снимки и описание как се прави в "Направи си сам"
и ще пусна линка тука.Stefo`o написа:Около запалката свети 100% като си със светнати фарове, за останалото нз...не съм пушач и нямам опит
пък така като се замисля при мен мисля, че не светеше
Колега твоето ако не се лъжа е 6N2 (по аватара) от 2000/2001 година. При вашите свети, но при нашите за жалост няма такава "екстра"

- naskoata
- Автомобил:
- Двигател:
И на 6н си свети при запалката.
- eras3r
- Контакти:
Ето колега как да си направиш да ти свети вътре :
viewtopic.php?f=11&t=133398
Има и други начини сигурно, но на мене така ми скимна да го направя и ми върши ПЕРФЕКТНА работа.
Успех!
viewtopic.php?f=11&t=133398
Има и други начини сигурно, но на мене така ми скимна да го направя и ми върши ПЕРФЕКТНА работа.
Успех!
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета,ползвайте търсачката.Имаше разкошна тема със снимки и подробни обясниния как се прави,а някой беше използвал от форд.
Явно не съм ръчкал търсачката както трябва. Сега като поразрових изкочиха доста идеи. Остава малко да се стопли времето и да се твори нещо. Благодарности на колегата eras3r за отзивчивоста. 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”