Проблем при Пасат Б3 с механичен инжекцион

Техническа и сервизна информация за Passat
boiko_sv
Автомобил:
Двигател:

Проблем при Пасат Б3 с механичен инжекцион

Мнениеот boiko_sv » Съб 07 мар 2009 21:52

Здравейте колеги :D преди време не мислех че някога ще се регистрирам в този сайт,но и мен ме почнаха проблемите с моето пасатче.Пасата ми е Б3 2.0 куб. пълна инжекция бензин с механичен инжекцион мотор 9А.Проблема е следня:паля и трагвам без проблем но след като мина 500м,подавам газ, но колата прекъсва и губи обороти и дори гасне след около 5 мин.помпане на газта чак тогава зацепва след което няма никакви проблеми и така може да кара без проблем до следващото изгасяне на двигателя.Изгася ли двигателя дори за момент,след запалването отново се повтаря същото :banghead: ако някои е имал такав проблем моля помогнете :bowdown

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем при Пасат Б3 с механичен инжекцион

Мнениеот rudoni » Съб 07 мар 2009 22:50

имаш проблем в температурния коректор за повторно пускане на двиг.потърси някой който ги бара! от тук толкова .

boiko_sv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boiko_sv » Нед 08 мар 2009 16:31

проблема е че всеки майстор при които отида не разбира нищо и всички само гадаят последното което ми казаха вчера е да сменя колата защото нямало майстори които разбират :(

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Нед 08 мар 2009 21:36

охххххххх! много добър мотор , а няма майстори !прибягай до Румъния !не се шегувам ! аз съм на противоположния край на картата спрямо теб! :D иначе бих помогнал.
ще се опитам да открия един руски сайт където много добре е обяснено. ако го открия имаш го! и се учи сам да си я правиш!те сегашните майстори само от компютри "разбират" :D :beer

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Нед 08 мар 2009 22:52

Погледни бензиновия регулатор до инжекциона и дюзите погледни да не са запушени.Този модел инжекцион е малко по съвършен от стария К джетроник имаш ТПС на плунжера за въздух и датчик за положението на иглата в главата на инжекциона. Тези неща трябва да работят и също да се проверят защото тоя мотор има и едно псевдо ЕКУ. Имам един туториал за този инжекцион ще го потърся и ще го пратя в темата.

boiko_sv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boiko_sv » Пон 09 мар 2009 21:50

колеги благодаря ви за вниманието предварително :applause: а този температурен коректор кадето колегата ми писа знае ли ориентировъчно каде се намира :screwy още веднъж ви благодаря!

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Пон 09 мар 2009 22:17

колега как си със руския? имам много хубава книга /електронна / за твоя проблем! :) ако дадеш инфо ,мога да ти я пусна и се оправяй сам защото от тук толкова!съжелявам ! :(

Върни се в “Passat”