редовно замръзнали прозорци отвътре
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
редовно замръзнали прозорци отвътре
здравейте, значи прозорците ме замръзват отвътре, четох за какви ли не причини но те все си замръзваха от вътре студените дни... мн неприятна история ... не оставям отворени прозорци и изключвам парното,даже преди да я загася пускам да ми върти въздуха в купето,защото ми казаха че от това може да е но уви, нищо не помогна...
Последна промяна от dobrin на Пон 09 мар 2009 22:52, променено общо 1 път.
Причина: Без главни букви в заглавието!
Причина: Без главни букви в заглавието!
- sub4o
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: AUB 2003
Re: редовно замръзнали прозорци отвътре - ЗАЩО ?
Пробвай да си изсушиш стелките и в някой по-топъл ден остави прозорците 1 см. отворени да се изпари влагата.
По всички стъкла или само едно?
При всички причината е една - влага в купето. Ако е по едно възможно е да ти пропуска от него. Най лесния начин - паркираш колата отваряш две врати да проветри за две минути топлия и влажен въздух и тогава затваряш.
При всички причината е една - влага в купето. Ако е по едно възможно е да ти пропуска от него. Най лесния начин - паркираш колата отваряш две врати да проветри за две минути топлия и влажен въздух и тогава затваряш.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
ами суших колата, възможно е влагата и да е повече, мирише на влага вътре макар че при всеки одобен момент я суша .. иначе замръзва само предното а при дъжд не съм видял да пропуска някъде
Значи щом замръзва ти пропуска от някъде
по добре в някой сервиз за стъкла да го изкарат и да го намажат
все едно ти сменят стъклото
по добре в някой сервиз за стъкла да го изкарат и да го намажат
все едно ти сменят стъклото
Поглеждал ли си отдолу тапичките на купето дали са си там? Напълно възможно е при минаване през локви от там да ти пуска. С времето стареят и дават фира. Аз лично съм сменил доста от тях по мойто.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Re: редовно замръзнали прозорци отвътре
хмм rokera ме вкара в размисъл, колата ми мирише на влага постоянно а аз от долу не съм я гледал никога, ще погледна има ли ги изобщо 
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Преди да погледнеш отдолу погледни под чистачките!Махни пластмасите и почисти боклуците, отпуши отводняването.Много често това е причина да влиза вода в купето и да мирише лошо.Ако имаш климатик си смени филтъра на купето.Този филтър е препоръчително да се сменя , преди пролетта и зимата.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
под чистачките гледах защото наскоро ми изгоря моторчето на чистачките и там съм го отварял и си беше чисто, остава варианта с климатика защото него не съм го пипал понеже като я всех си бачкаше и изобщто не съм го гледал 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”