UltraNord написа:И аз съм там, самоче без красавицата, че леко я разбиха снощи... некой навит да ме земе от спирката на 43-ти блок ?
Ако Бобката не може да те земе аз ще мина с бесната джета

UltraNord написа:И аз съм там, самоче без красавицата, че леко я разбиха снощи... некой навит да ме земе от спирката на 43-ти блок ?

там съм,ако съм жива...след празника jojo-g написа:Ми освен и аз да намина след работа да проверя как е Младостката сбирка. Предполагам линка за карта към срещата е все още актуален.

zliq_golf83 написа:UltraNord написа:И аз съм там, самоче без красавицата, че леко я разбиха снощи... некой навит да ме земе от спирката на 43-ти блок ?
Boxer и аз мога да те взема оправих си колатасамо задни спирачки ми остана да сложа но карам само със предни ако не те притеснява
нямам парно все още
накупил съм частите като стане хувабо времето
ще я стегна реставрирам си колата , само нови части купувам от германияще стане бижи . и кво си направил на голфчето
идеално ...
, мерси на другите отзовали се

Bobi_S13 написа:Ивчо(IsRailen), че нещо много ивовци станахте. Може утре да докараш пак кутийката да я изтупаш от прахта преди това! Разбирасе ако отново ти се занимава с това нещо, ако не аз ще поема нещата при нас! Само докарай кутията!
vw_derby написа:Tinko написа:И аз мисля да намина
а дано![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта