Къде ще ми пренастроят дистанционното за алармата?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Къде ще ми пренастроят дистанционното за алармата?

Мнениеот dj_nako » Пон 09 мар 2009 16:59

Не съм си взел още,но възнамерявам скоро да го направя,да си взема сгъваем ключ с дистанционно на аларма от тази тема viewtopic.php?f=48&t=126174 и да го пренастроя за моята аларма.Според колегата който продава сгъваемите дистанционни те работят на 315мхз,както и моето,така че работата е добре само е нужен сервиз за аларми където да ми програмират новото дистанционно за сигнала на старото.Въпроса е КЪДЕ в Русе или градове на разстояние не повече от 100км.

п.п. С тестването на честотата на моето дистанционно ми помогна колегата Znainainai и сега се надявам някой др колега да ми помогне с програмирането.

Потребителски аватар
dessident
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде ще ми пренастроят дистанционното за алармата?

Мнениеот dessident » Пон 09 мар 2009 17:09

В гр.Русе по старото разградско (посока от международното към дружба 3 от дясно ) има един мн голям сервиз само за аларми и като цяло за електрониката по автомобила ... Ако имаш път натам можеш да провериш... предполагам че ще ти свършат работа :)

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 09 мар 2009 17:11

Аз си вкарах голям автогол с тия сгаваеми ключове. Сега имам един хубав ключодържател за 15кинта. Никой в София не се навива да се заеме да го направи :Mr Green Fun

знам, че голегата пита за Русе, но ако може да ползвам темата и аз. Някой ако знае и за София нека да сподели.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 09 мар 2009 17:13

хладилника посока околочевръстото в дясно ,май правят тез екстри

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Пон 09 мар 2009 19:07

dessident написа:В гр.Русе по старото разградско (посока от международното към дружба 3 от дясно ) има един мн голям сервиз само за аларми и като цяло за електрониката по автомобила ... Ако имаш път натам можеш да провериш... предполагам че ще ти свършат работа :)

Казаха ми,че тези които са на адреса който даваш ти са едни и същи като от сервиз-а на улица Видин,а там ми казаха че не могат да програмират.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Вто 10 мар 2009 7:51

Намирате си книжката на алрамата и четете там какво пише. Повечето пъти е някаква комбинация от натискания на сервизния бутон и подаване на контакт. След това алармата избибитква няколко пъти и със натискане на бутон на новото дистанционно се програмира към алармата. Само дето трябва да са съвместими :) . А това рядко се случва...

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amikus » Вто 10 мар 2009 9:35

Имам едно много печено момче в София на мен ми взе 20 лева да ми обучи още 1 че загубих едните ключове намира се до кино Урвич ако искаш на л.с. да ти дам неговия тел да се разберете да не излезе че правя реклама.

Потребителски аватар
simon
Автомобил: Hyundai Tucson
Двигател:

Мнениеот simon » Вто 10 мар 2009 10:31

Звънни на 0888994134 Росен от Русе е.Много е точен,трябва да знаеш каква ти е алармата и ключа на колко херца работи май,абе най-хубаво му звънни с него се разберете,че аз много не съм в час.

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Вто 10 мар 2009 10:48

simon написа:Звънни на 0888994134 Росен от Русе е.Много е точен,трябва да знаеш каква ти е алармата и ключа на колко херца работи май,абе най-хубаво му звънни с него се разберете,че аз много не съм в час.

Звъннах му,говорихме но човека каза че няма как да се настрои това дистанционно към моята аларма,тъй като моята аларма била с твърд код или нещо от тоя род.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”