Не съм си взел още,но възнамерявам скоро да го направя,да си взема сгъваем ключ с дистанционно на аларма от тази тема viewtopic.php?f=48&t=126174 и да го пренастроя за моята аларма.Според колегата който продава сгъваемите дистанционни те работят на 315мхз,както и моето,така че работата е добре само е нужен сервиз за аларми където да ми програмират новото дистанционно за сигнала на старото.Въпроса е КЪДЕ в Русе или градове на разстояние не повече от 100км.
п.п. С тестването на честотата на моето дистанционно ми помогна колегата Znainainai и сега се надявам някой др колега да ми помогне с програмирането.
Къде ще ми пренастроят дистанционното за алармата?
- dessident
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде ще ми пренастроят дистанционното за алармата?
В гр.Русе по старото разградско (посока от международното към дружба 3 от дясно ) има един мн голям сервиз само за аларми и като цяло за електрониката по автомобила ... Ако имаш път натам можеш да провериш... предполагам че ще ти свършат работа 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Аз си вкарах голям автогол с тия сгаваеми ключове. Сега имам един хубав ключодържател за 15кинта. Никой в София не се навива да се заеме да го направи 
знам, че голегата пита за Русе, но ако може да ползвам темата и аз. Някой ако знае и за София нека да сподели.

знам, че голегата пита за Русе, но ако може да ползвам темата и аз. Някой ако знае и за София нека да сподели.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
хладилника посока околочевръстото в дясно ,май правят тез екстри
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
dessident написа:В гр.Русе по старото разградско (посока от международното към дружба 3 от дясно ) има един мн голям сервиз само за аларми и като цяло за електрониката по автомобила ... Ако имаш път натам можеш да провериш... предполагам че ще ти свършат работа
Казаха ми,че тези които са на адреса който даваш ти са едни и същи като от сервиз-а на улица Видин,а там ми казаха че не могат да програмират.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Намирате си книжката на алрамата и четете там какво пише. Повечето пъти е някаква комбинация от натискания на сервизния бутон и подаване на контакт. След това алармата избибитква няколко пъти и със натискане на бутон на новото дистанционно се програмира към алармата. Само дето трябва да са съвместими
. А това рядко се случва...

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам едно много печено момче в София на мен ми взе 20 лева да ми обучи още 1 че загубих едните ключове намира се до кино Урвич ако искаш на л.с. да ти дам неговия тел да се разберете да не излезе че правя реклама.
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Звънни на 0888994134 Росен от Русе е.Много е точен,трябва да знаеш каква ти е алармата и ключа на колко херца работи май,абе най-хубаво му звънни с него се разберете,че аз много не съм в час.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
simon написа:Звънни на 0888994134 Росен от Русе е.Много е точен,трябва да знаеш каква ти е алармата и ключа на колко херца работи май,абе най-хубаво му звънни с него се разберете,че аз много не съм в час.
Звъннах му,говорихме но човека каза че няма как да се настрои това дистанционно към моята аларма,тъй като моята аларма била с твърд код или нещо от тоя род.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”