проблеми с поло 6н АЕЕ
-
krasi_soft
- Автомобил: VW TOURAN 1.6 FSI
- Двигател: BAG
проблеми с поло 6н АЕЕ
Здравейте на всички колеги
Значи имам следния проблем и се чудя от какво може да е:като запаля полото то започва да работи с нормални обороти,обаче се усеща едно тресене в купето,подавам газ и моментално падат оборотите и полото гасне.Проверих тоците-има си ги,бензиновата помпа се чува че работи,свешите са ми отпреди около 1 година,но незнам в каво състояние са.Дайте предположения от каво може да го прави това.Мерси предварително 
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблеми с поло 6н АЕЕ
И при мен е така на първо палене,но като поработи малко се фиксира или тръгвам и не се усеща и не му обръщам внимание.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз мисля, че за АЕЕ е нормално. При мене също се получава, ако веднага след палене /в първата 1/2 секунда му дам газ/
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Не мисля, че е нормално. При мен се появи в един момент и след това изчезна от самосебе си. При първо палене все едно на 3 цилиндъра работи и понякога гасне. Но ако я изфорсирам или изчакам няколко секунди и се оправя. Така и не разбрах от какво беше.
-
krasi_soft
е Това е добре че се оправя.обаче на мойто не иска да се оправи,като му подам газ то заглъхва и гасне,въобще не може да се изфорсира мотора.Дайте акъл от какво може да е
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
maslinkov написа:И аз мисля, че за АЕЕ е нормално. При мене също се получава, ако веднага след палене /в първата 1/2 секунда му дам газ/
Караш дизел нямаш проблем, караш бензин ИМАШ проблем

И моето прави така, но само, когато не го изчакам да загрее. Дай му 2 минути на мотора и като настъпиш после, всичко ще си е наред.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
eras3r написа:maslinkov написа:И аз мисля, че за АЕЕ е нормално. При мене също се получава, ако веднага след палене /в първата 1/2 секунда му дам газ/
Караш дизел нямаш проблем, караш бензин ИМАШ проблем
Не викай дявола ... Доста спорна тема е дали дизеловото ПОЛО е по безпроблемно от бензиновото. Аз лично съм с две ръце за бензин ... Дизела е за трактории комбайниии , фадроми, камиони самосвалии... но не и за ПОЛО
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
А каква беше темата....?
п.п. eras3r,много си злопаметен
п.п. eras3r,много си злопаметен
-
krasi_soft
Здравейте колеги
значи вчера като се прибрах от работа прибвах полото да запали след ицидента от сутринта и о чудо,сякаш ништо не се бе случило,колата си запали работи си добре и отново има ряз
Надявам се да нямам вечетакива проблеми,аиде лека и безаварийна от мен 
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
krasi_soft написа:Здравейте колегизначи вчера като се прибрах от работа прибвах полото да запали след ицидента от сутринта и о чудо,сякаш ништо не се бе случило,колата си запали работи си добре и отново има ряз
Надявам се да нямам вечетакива проблеми,аиде лека и безаварийна от мен
Временна надежда . С времето ше става по-зле. Решението клони към нова дроселова клапа / рано или късно/. След време ще започне да държи много ниски обороти около 500-550 и да се опитва да загасне. Мъки мъки с тази дроселова клапа. Всяко АЕЕ се сблъсква с този проблем .
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поне си подарявайте старите дросели като ги смените, ама не го правите за да не ви се смеят, а и вие виждате, че има още хляб в тях. Аз си признавам че и аз имам дросел в къщи след като го смених, /слава богу с втора употреба/,ама съм съгласен да го заменя с някой колега с АЕЕ - и без това са еднакви. Да има някой от Сливен с желание за размяна? /Шшшшшшшшт - на лични/
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”