Еййй много ви благодаря за коментарите ,като гледам резултатите клонят ту към пасата ту към БМВ-то хммм,май ще е БМВ-то,но както в повечето случаи домашните сметки на пазара не излизат
Старите хора са казали---който има брада си носи и гребенче. Всяка кола се разваля от време на време,всяка си иска масрафа. Това че едни били със задно--еми да ги забраним със закон заради тези които не могат да ги карат ли???? Съвремените коли имат такива системи за асистенции на шофъора,които всячески подпомагат управлението.Нека не си говорим хуморески. Ако колегата може да си позволи БМВ--да намери читаво и да си го кара.Какво лошо има в това?????
Последна промяна от propparo на Пон 09 мар 2009 23:03, променено общо 1 път.
propparo: Ако имам пари да си взема Мерцедес,БМВ,Тойота или Фолксваген,трябва да ти кажа,че първите две никога не бих си ги взел.Кола със задно предаване не е кола.Карал съм какви ли не коли,като почнеш от лада и стигнеш до мерцедес S320.Тъста има Е-30-ка и трябва да ти кажа,че с нищо не е по-добра от Г2 например.Колеги от работата карат Е-46,и ревът постоянно от тях.Но всеки си има право на избор и вкус.А на колегата бих казал да взима пасатора без да се замисля.
Ombre1 написа:Еййй много ви благодаря за коментарите ,като гледам резултатите клонят ту към пасата ту към БМВ-то хммм,май ще е БМВ-то,но както в повечето случаи домашните сметки на пазара не излизат
Колега,обективно погледнато пасатът е "златната среда"!Не го казвам само,защото съм фен на фау-ве,ами защото е най-евтин и като поддръжка от изброените и предлага прилична динамика!
Който е карал 3те коли би ги подредил така: 1 Волвото и на визия и на комфорт ги бие-няма масраф,нека да е скъпо иначе. 2 БМВ(ако е 150коня комън рейла само,ако е 136 отива на 3то място) 3 Пасат-----те бяха до тройката,после не са коли
Вземи си бмв-то,возил съм се в точно такова,каквото търсиш.Отзад не е толкова тясно колкото го описват,динамиката му е супер за 150 коня.Ако някога решиш да се позабавляваш без есп-то,изобщо няма да останеш разочарован
За двигателите не мога да кажа нищо, защото имам впечатление от други такива, но като "каросерия":
Пасата вози значително по-комфортно и има доста повече място както в купето, така и в багажника. (БМВто е по-спортно, и при почти еднакви двигатели (Пасат 193 коня с/у 190 на бавареца) харчи 3-3.5 л. по-малко газ на 100 km. В твоя случай това би трябвало да не те интересува...)
Относно БМВ - то карал съм такова 320 бензин автоматик мн добри впечатлениа имам от него и за тясно не е тясно. Разход 11/14 градско и 7/9 извън града зависи как го караш. Кеф цена няма Имам пасат 5,5 131кс тди колата не е никак лоша върви много харчи малко - 6/100 извън града при каране 140-160-180 в града 8/9 това е в София в час пик. Относно подръжката и на пасата и на бмв-то е единтична като пари .
Истината е такава,качи се покарай и двата автомобила и кое ти е на сърце това да е.Волво не съм карал в момента карам БМВ имам и наблюдения и върху въпросния пасат,ако ти трябва семейна кола то според мен пасата е по-добре,но иначе БМВ