тъи като не намирам това което ми трябва с търсачката пускам нова тема,
значи карам голф 3 с абу мотор и има някакво спортно окачване амортисиори+пружини
от Асеновград съм където и да ида в няшия скромен град за реглаж на предницата отговорът на маисторите е че,колата неможе да се регулира заштото е много ниска и няма нужния наклон и винаги ми дърпа леко на дясно и сменям гуми на 2 месеца,ако сам искал да се регулира както трябва,трябва да си сложа нормални пружини
обаче аз много даржа да сам си с спортното окачване и незнам какво да правя ,
питам другите колеги с спортно окачване как са решили този проблем невярвам всеки с такова окачване да хвърля гуми всеки месец. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
въпрос за стенд
- ilkomotor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос за стенд
...говори с твоя съгражданин DOCTORA-GTI , той ги е измислил тези окачвания и ще ти даде съвет

- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
никои ли неможе да ми отговори???
-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
Страничния наклон на голф3 се регулира ,не е вярно че неможе да се регулира
- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
не съм казал че неможе да се регулира,просто окачванено ми е толкова твърдо че както и да се регулира пак няма нужния наклон 
-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
Колега колко градуса искаш да направиш наклона, че да не може, и това не може да е от твърдото окачване, на състезателни коли с окачване на профлекс, билщаин и бос, което смятам знаеш колко е твърдо , няма проблем с реглажа, колко градуса е наклона в момента ,и на колко искаш да го направиш с това се занимавам , и ако дадеш малко инфо мога ти помогна с каквото мога
- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
колега съжеляжам ама сам много бос с тия окачвания просто маисторите така ми казват и аз това пиша незнам колко градуса е и колко трябва да стане искам просто да спре да дърпа на дясно и да спре да яде гумите ми за месец 
-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
zagorql написа:колега съжеляжам ама сам много бос с тия окачвания просто маисторите така ми казват и аз това пиша незнам колко градуса е и колко трябва да стане искам просто да спре да дърпа на дясно и да спре да яде гумите ми за месец
Много си ми далече колега иначе бих ти помогнал ,разпечатка можеш ли качиш от последния регаж, поне да ти кажа какво да направиш
- zagorql
- Автомобил:
- Двигател:
съжелявам не разполагам с такава разпечатка 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”