Не Ползвайте услугите на Дом Здраве

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Не Ползвайте услугите на Дом Здраве

Мнениеот Zoran » Пон 09 мар 2009 9:53

http://www.dom-zdrave.net/Default.aspx
От фирмата ни осигуряват здравно при тях, тоест безплатни прегледи и лекарства на стойност 150лв.
При записване на час при специалист доктор те пращат в най-близката поликлиника, да чакаш с бабите по 3-4 часа.
В аптеките голям проблем с лекарствата :
1. Работят с аптеки в повечето от които има само аналгин
2. Другите които има лекарства част от тях са спрели да работят с техните рецепти, тъй като не са си плащали задълженията към аптеките от месеци, а другата част са напът.
3. Оказа се че тези 150лв. незнайно защо са разпределени на тримесечие, при което ако не ти достигат трябва да се обадиш на телефон, да ти освободят сумата която не ти достига.
Отивам аз в Събота да си взема лекарствата, на стойност около 55лв. звънкам на телефона и греда, в събота и неделя нямало кой да освободи лекарствата. А аптекарката ми казва, а я я питай тази госпожа, кога ще ни платят, защото не са ми плащали от ноември и ще спра да работя с тях :shock . По телефона онази ми казва, ми вие си платете лекарствата ние ще ви върнем парите, но кога ще ми ги върнат и аз не разбрах, след като чух от колко време не са си плащали на аптеката.

Крайно недоволен съм от тяхното отношение и обслужване. Миналата година в Generalli никакви проблеми, но при тези .....

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Re: Не Ползвайте услугите на Дом Здраве

Мнениеот vanko_VW » Пон 09 мар 2009 12:08

колега и нашата фирма е при тях и да ти кажа за сега нямаме проблеми,може би вашия регионален не си върши работата като хората

до сега колко пъти съм ходил на прегледи и съм взимал лекарства не съм имал проблеми :wink:

това се отнася и за мен и за колегите ми,даже една колежка си взима някви лекарства който не били разрешени да се взимат с картите на "Дом Здраве" и после си и възтановиха парите

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Пон 09 мар 2009 21:58

И ние сме при тях, гола водица са тия.Наши колешки се оплакват масово , а сме от два месеца при тях.За каквото им се обадиш и те пращат в Окрьжна болница (за Варна става вьпрос), ама викам аз в окрьжна и без вие да ме пращате пак мога да отида защото сьм здравно осигорен, вии кьде сте вьв цялата схема питам аз мьлчьт като дупета по телефона.Колежките искали да раждат в маичин дом- Варна, не можело какви биле тези прищявки, вие знаете ли за какви цени ставало вьпрос там :roll: аиде пак в Окрьжна те пращат ,сьс тях имали договор,пак им се обяснява че в окрьжна могат да отидат без те да ги изпращат понеже са здравно осигорени онези пак мьлчанието на агнетата, докато преди бяхме сьс Закрила там нямаше никакви проблеми кьдето кажеш там отиваш -фрии,плащаш си вземаш си фактура после ти я осребряват и продьлжаваш напред. А относно лекарствата там пьк ептен пьлен батак, дават ти една карта и един кочан сьс рецепти ако се разболееш и лекаря трябва на тези техните рецепти да ти изпише лекарствата, обаче сьс стотици условия, ама тьи трябвало , ама иначе трябвало да се напишат ама,ама ,ама. Ама на лекара егенето трябвало Видиш ли те да го проверят дали ажеба наистина е лекар и дали не му биле прекьснати договорите с здравната каса :roll: . Лекаря пьк вика аз не мога да си дам егенето има закон за личните данни :lol: , и ти ходиш като цьрвул само назаде напреде и се заглеждаш по девоиките на улицата :D . С две думи бих обобщил че нямат никаква организация, макар че сьм нямал взимане даване с тях и не искам и да ми се налага да имам(но всьщност те това им е целта маи, да те откажат). Миналата година БТК- са ги изоставили маи(за това не сьм сигурен, но за другото сьм жив свидетел). :oops:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 09 мар 2009 22:35

И нашата фирма отскоро е при тях, засега не мога да кажа нищо, само ми казват вземете си фактура, ще ви върнем парите :?: Ше видим колко ще ги върнат. А иначе колеги вече вият като линейки от тях, не плащат, не изпращат в добри заведения и т.н.

...и наистина мен нещо ме заболя рамото и къде ме пратиха - в ИСУЛ дето мога да ида и сам, и си висях като кияк там :evil:

...за "Закрила" потвърждавам, че бяха много добри.

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Вто 10 мар 2009 12:01

Аз първия път отивам за лекарства, ама кияците от Дом Здраве не казали и не написали че ми трябва амбулаторен лист, докато отидох пак при моя доктор с тия първи-втро смени, и докато намерих в коя от техните аптеки има животоспасяващия сироп Мукосулван и капки за нос, минаха 3-4 дена през които оздравях. А в Аптеките е едно висене докато оная ти лелка нацъка на компютъра, не ти марда 30мин.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”