Черни свещи а не пуши...
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Черни свещи а не пуши...
Здравейте колеги.Имам следния въпрос Голфа ми 2 1.6 карбуратор са му черни свещите. На какво може да се дължи това при положение, че не пуши грам нито черно нито сиво, маслото не мърда от смяна до смяна върви си като преди 7-8 години и всичко му е наред въпроса ми е възможно ли е да се получава защото почти винаги го карам не повече от 10 км на ден и особенно в студеното време никога не е загрявал напълно.? 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Черни свещи а не пуши...
свещи се гледат след 30км ръчка извън града
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
Добре ще пробвам 

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
винаги го карам не повече от 10 км на ден и особенно в студеното време никога не е загрявал напълно.?
точно от това е
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:свещи се гледат след 30км ръчка извън града
Баш ти го е казал човека....
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
alexx написа:винаги го карам не повече от 10 км на ден и особенно в студеното време никога не е загрявал напълно.?
точно от това е
По принцип сте прави не искам да споря а и не мога да ви оборя, но искам да споделя моя поглед върху нещата конкретно с набюдения върху моя мотор.
Та случая беше следният взимам едни свещи почерняли с нагар, но не омазнени от мои приятел с друга кола на която не са работели добре и според него не били му харесали, и ги слагам на голфа паля и тръгвам за работа (7.5 км за 20-25 мин) път, колата си върви проблеми нямат нормално си е

на обяд взимам ключа и свалям да гледам свещите като не ми се вярваше да ги е избелило както по-принцип на свещите с които си карам постоянно,но за моя учудване ги беше избелил(централния елекред, изолатора и страничните до половината) както и на НЖК-то с които си карам

пп. моя съвет е колега пробвай на дълъг път и ако няма промяна търси проблеми по колата в частност в запалването

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”