Купуване на пасат ?
- MartonDjitzu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChampioN ...
Не твардя за вярност. Това са ми дранкали - това писах.
Иначе като купувахем Passat-a от Горубляне,за всичко що беше прозводство края на 92г. или 93г. господа продавачите твардяха смело че това е Arriva, и моментално почваха да приказват ко ли не.
Някой от софиянци може да си направи експеримент и да отиде да види к'ви ги приказват
А за всичко това,.... ще се радвам ако ми кажеш по какав начин мога да разбера АЗ максимално много инфо за моита колица.
Мога да кажа само какво сам чувал
Иначе като купувахем Passat-a от Горубляне,за всичко що беше прозводство края на 92г. или 93г. господа продавачите твардяха смело че това е Arriva, и моментално почваха да приказват ко ли не.
Някой от софиянци може да си направи експеримент и да отиде да види к'ви ги приказват

Значи те не са с други двигатели, двигателя на моята поне е 1.8АБС 90кс, Моно-Мотроник система на Бош............тези пасати са един вид последните произвеждани пасати през 93година, защото от 08.93година в продажба е Пасат-Б4. И незнам защо казваш че са по тромави от стандартния RP, като разликата в тези двигатели освен подобрената инжекция е и повишената степен на сгъстяване при RP то то е 9 , а при АБС-а е 10, освен това Максималния въртящ момент е със 3-4Нм по голям. и са малко по високо оборотни........това е разликата...................................................
А за всичко това,.... ще се радвам ако ми кажеш по какав начин мога да разбера АЗ максимално много инфо за моита колица.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
MartonDjitzu написа:ChampioN ...Мога да кажа само какво сам чувал
Значи те не са с други двигатели, двигателя на моята поне е 1.8АБС 90кс, Моно-Мотроник система на Бош............тези пасати са един вид последните произвеждани пасати през 93година, защото от 08.93година в продажба е Пасат-Б4. И незнам защо казваш че са по тромави от стандартния RP, като разликата в тези двигатели освен подобрената инжекция е и повишената степен на сгъстяване при RP то то е 9 , а при АБС-а е 10, освен това Максималния въртящ момент е със 3-4Нм по голям. и са малко по високо оборотни........това е разликата...................................................
Значи и аз не твърдя за 100процента истина......не съм ги правил аз тези коли.

А ако искаш да разбереш повече значи аз съм си взел една настолна книга-600-700страници в което е описано абсолютно всичко що се отнася до Пасат модификация Б3...........двигатели, комплексни системи за управление, всички системи в колата................абе и майчиното мляко за пасатите дори.

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
WDW написа:Значи тия преди 93 год. нямат неутрализатор на отработените газове ??? Нали за катализатор говорим ???
Незнам

Тези след 93имат 100процента, но аз май съм виждал такива по стари пасати с катализатор..................................доколкото аз тълкувам написаното просто тази система от RP двигателя- Моно-Джетроник не е отговаряла на Евронормите, и затова от 93година е въведен Моно-Мотроника.
- MartonDjitzu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А ако искаш да разбереш повече значи аз съм си взел една настолна книга-600-700страници
Е такава сам виждал верно и може би ще си взема (ако не ме поднасяш де

Мен ме интересува ей тай на по някой си номер на двигател да разбера неща елементарни за него. Примерно какво масло да му сипвам, нещо за моноинжекцията, нещо като каква е нормалната компресия за двигателя (щот в сервиза са обявили едни 10,5 на цилиндър, което не ми говори много).
Ей такива нещица.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
MartonDjitzu написа:А ако искаш да разбереш повече значи аз съм си взел една настолна книга-600-700страници
Е такава сам виждал верно и може би ще си взема (ако не ме поднасяш де)
Мен ме интересува ей тай на по някой си номер на двигател да разбера неща елементарни за него. Примерно какво масло да му сипвам, нещо за моноинжекцията, нещо като каква е нормалната компресия за двигателя (щот в сервиза са обявили едни 10,5 на цилиндър, което не ми говори много).
Ей такива нещица.
Не те поднасям бе човек

Даже ако идваш на срещите в Студенски град с удоволствие ще донеса книгата да и хвърлиш поглед..........пък дори мога и да ти я дам на половин цена, защото ще продавам моя пасат.
GOLFER написа:VW_FEN написа:...
искам да поправя някои твои твърдения:
2.за табелите на колите на Горубляне си прав.има доста измамни данни и най-често е завишена годината на производство,но за това,че са крадени не съм съгласен.
ОК, абе добре, прав си, ама според мене тогава поне едно 80 % са крадени, щото не може три пъти братчеда да попада на крадена кола... та най-накрая си поръча на приатели да му докарат от Германия... това имах пред вид като казвах, че лично съм се убедил, щото бях с него.

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
WDW написа:Сакън !!!!!!!! Как така ще си продаваш Пасата ??? Нердей Молим ти Са !!!!!!!!![]()
![]()
Позволено е само ако ще го сменяш с по-нов такъв !!!![]()
За Зелената ли книжка става въпрос ???Нея можеш да си я дръпнеш от Нета!!!!
Да за една зелена книга Издателство сервиз серия ремон или нещо от сорта пише. Но ми харесва на мен много инфо има, пък е и на български. Да може да се дръпне аз съм си я и свалил, но е на руски.

Супер си е Пасатосамолета, но ще имам служебна кола от скоро, а и ми е много скъпа подръжката..............дано след години имам Пасат Б5 или Голф4..............за сега само си мечтая за такъв

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- MartonDjitzu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: