как да отворя вратата (задна) мк3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

как да отворя вратата (задна) мк3

Мнениеот lucky7o » Пон 09 мар 2009 18:57

Значи проблема е,че явно дръжката е прецакана от вън,а от вътре е натиснато палчето "за децата" и сега няма отваряне нито от вътре нито вън :) Мисълта ми е да отворя вратата без да чупя дръжката от вън ...
Някакви идеи :roll:
п.с предплагам за тези работи де понеже,ако беше счупена само дръжката поне от вътре щеше да се отваря
- централното уж отключва :)

Потребителски аватар
M1LEN
Автомобил: GOLF mk2
Двигател: SB 1991

Re: как да отворя вратата (задна) мк3

Мнениеот M1LEN » Пон 09 мар 2009 23:33

Колега отиди до некой ключат би триабвало да ти свърши работа. Успех.

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Вто 10 мар 2009 19:47

удари и няколко умрука около дръжката,натисни вратата малко на вътре или нагоре/надоло може да се получи при мен подеиства не6то се беше зациклила а кората можели да я свалиш

Потребителски аватар
valdez
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdez » Вто 10 мар 2009 20:26

На Golf2 съм го правил и става на 3-ка,не знам: отвътре леко издърпваш оплътнението в областта на бравата,за да имаш достъп до самото езиче на бравата и целта е с отверка или нещо подобно да натиснеш самото езиче за да отвори бравата.Огледай затварящия механизъм на другата брава,за да ти стане по-ясно.

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Сря 21 апр 2010 22:22

Да спомена какъв беше проблема,понеже най-после намерих време да погледна вратата :oops:
Махнах кората на вратата,ръчках,правих,откачах букси,заключвах/отключвах и хоп отвори се :) Направих няколко опита всичко е ок,вратата се отваря и от вътре и от вън... Сложих кората,заключих доволен и да ме няма.При първия опит да я отворя пак не иска... Пак сваляне на кората,гледане мислене и не знам как съм я отворил ;D Оказа се,че има една букса ,която е закачена за машинката (вакумната за централното) когато е откачена буксата,няма проблем,вратата си се заключва/отключва и си се отваря нормално,но когато сложа буксата не иска.Не знам за какво е тази букса,но я откачих и всичко е ок mhihi

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”