Здравейте,
загасна ми осветлението на запалката на пасата Б4
моля ако някой е решил този проблем да сподели как
се сваля запалката и каква лампа има вътре
( и сам ще се мъча ама да не потроша нещо )
Благодаря

осветление запалка Б4
Re: осветление запалка Б4
Ако е като на Б3 , което предполагам е така сваляш си барчето ( начина за сваляне е различен , но си оглеждаш и си внимаваш да не се чува трещене на пластмаса
)
Отзад предполагам като изключиш буксата няма да можеш да я извадиш.При мен фасунката беше на 1 пластмасово палче , както са повечето букси.Крушката е обикновенната 12W с тези прегънатите крачета отдолу.
Нещо такова :

Дано съм ти бил от полза.

Отзад предполагам като изключиш буксата няма да можеш да я извадиш.При мен фасунката беше на 1 пластмасово палче , както са повечето букси.Крушката е обикновенната 12W с тези прегънатите крачета отдолу.
Нещо такова :

Дано съм ти бил от полза.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Ako не те дразни много не се хващай да го правиш.
Разглобява се цялото табло
Разглобява се цялото табло

- kiko26
- Автомобил: VW
- Двигател: Passat B8
Разглабия се само капа4ето на запалката и тиа излиза напред.Работа за 10мин. и оригинална лампичка 10лв защото си е с фасунката.Няма какво да се счупи.Може и Вели да ти я смени.
- Dpop
- Двигател:
kiko26 написа:Разглабия се само капа4ето на запалката и тиа излиза напред.Работа за 10мин. и оригинална лампичка 10лв защото си е с фасунката.Няма какво да се счупи.Може и Вели да ти я смени.
Аз пробвах така(на моя Б4) и не успях

Разкажи как успя да я изтеглиш?
Вели да не е Вили - Wili98?
малко снимки по разглобяването, може да се от полза http://picasaweb.google.com/stanislav.s ... to19052008
- kiko26
Вели е един майстор в овча купел.Ми мойта успия да излезе без да разглабя барчето.Мислия 4е с малко повече дърпане беше.Без зелената гривна май излизаше.
- kiko26
Ти си разглобил цялата конзола.Аз и тази лампичка над пепелника сум я сменял само с махане на капака на конзолата на парното.това дето си направил в началото.
- Dpop
- Двигател:
kiko26 написа:Ти си разглобил цялата конзола.Аз и тази лампичка над пепелника сум я сменял само с махане на капака на конзолата на парното.това дето си направил в началото.
Да, прав си

При всяко положение си спомням, че запалката беше трудно да се изтегли и не посмях да пробвам с някакъв инструмент, за да не се поторши нещо, в т.ч. и този зелен светловоден опръстен.
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
http://picasaweb.google.com/stanislav.sterev/VWPassatRaglobqwaneNa4astOtTabloto19052008#5207262601189236738
Ей туй е фасонката.
разглобих барчето, според мен напред няма вадене.(тази на пепелника също изгоря междувременно, но тя е лесна)
Запоих 1 диод за габарити 12v, не пише колко вата е(крушката оригинално е запоена),
ама не свети като хората.
Благодаря за помощта.
Ей туй е фасонката.
разглобих барчето, според мен напред няма вадене.(тази на пепелника също изгоря междувременно, но тя е лесна)
Запоих 1 диод за габарити 12v, не пише колко вата е(крушката оригинално е запоена),
ама не свети като хората.
Благодаря за помощта.