къде се намира компютъра за ел.стъклата-ЗА ТРИЕНЕ
- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
къде се намира компютъра за ел.стъклата-ЗА ТРИЕНЕ
Имах ел.стъкла, но ги махнах преди време. Прочетох, че имало комп. за тях и струвал пари
та се питам дали няма да изкарам някой лев? Пасат Б3 89 г. Махнах ги, защото много бавно ми сваляше стъклата. Всичко бях смазал и изчистил, просто машинките май не биваха. При вас как е с ел.стъклата? Че моите наблюдения са, че и при много други колеги стъклата не слизат, а пълзят надолу.

Последна промяна от burgazliqta2 на Чет 19 май 2011 20:45, променено общо 2 пъти.
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
Re: къде се намира комптъра за ел.стъклата?
както си ги намяткал въпросите е трудно да се разбере дали мястото на компютъра те интересува или по-скоро скоростта на стъклата.
1. компютъра седи под задната седалка (поне при пасатите е така)
2. и аз имам наблюдения, че стъклата управлявани от компютър се движат бавно. при мен ел. стъклата са монтирани впоследствие и са без компютър и се движат доста бързо.
1. компютъра седи под задната седалка (поне при пасатите е така)
2. и аз имам наблюдения, че стъклата управлявани от компютър се движат бавно. при мен ел. стъклата са монтирани впоследствие и са без компютър и се движат доста бързо.
- burgazliqta2
- Автомобил:
- Двигател:
ми те и моите после са монтирани но все пак много бавно се движат. ясно.благодаря.
Аз съм с 4 елстъкла. Нямам проблем. работят много добре. А компютъра не го купуват . Аз продавам един вече 4 месеца и само 2 пъти ме питаха да ли няма да сваля от цената от 100 лв. Вече е 90 лв. и пак нищо. Е без пари няма да го дам.
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
И моите стъкла се сваляха супер бавно и така се и качваха и вчера кво им стана и тотално отказаха. Несъм гледал бушоните дали са здрави ама все пак какъв може да им е проблема и къде да гледам, защото отказаха всичките едновременно?
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
аз си сложих 4 ел.стъкла с комфорд модул.Преди да монтирам машинките ги разглобих исчистих и смазах.Движат се перфектно.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
vit_autosofia написа:аз си сложих 4 ел.стъкла с комфорд модул.Преди да монтирам машинките ги разглобих исчистих и смазах.Движат се перфектно.
Тъй вярно.Аз съм оригинално с комфорт модул и 4 стъкла - движат си се идеално ама си ги смазвам и си смазвам и уплътненията на прозорците - всичко е 6+ .
По повод модула - трудно се прода понеже рядко дефектира нещо,различно от реле - а те се сменят за по 2лв за няма половин час.И модула отново работи.Това е причината да не се търсят много - трябва да попаднете на някой,който е тръгнал да си сади стъкла и си търси комп...ама тая цена и тя е височка - за по 100лв се продават цели ЕКУ-та за двигател,блокове за АБС-и (механичната част) и т.н.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
zfa159 написа:vit_autosofia написа:аз си сложих 4 ел.стъкла с комфорд модул.Преди да монтирам машинките ги разглобих исчистих и смазах.Движат се перфектно.
Тъй вярно.Аз съм оригинално с комфорт модул и 4 стъкла - движат си се идеално ама си ги смазвам и си смазвам и уплътненията на прозорците - всичко е 6+ .
По повод модула - трудно се прода понеже рядко дефектира нещо,различно от реле - а те се сменят за по 2лв за няма половин час.И модула отново работи.Това е причината да не се търсят много - трябва да попаднете на някой,който е тръгнал да си сади стъкла и си търси комп...ама тая цена и тя е височка - за по 100лв се продават цели ЕКУ-та за двигател,блокове за АБС-и (механичната част) и т.н.
Малко по подробно инфо за тия реленца че от сутринта съм се хванал да кича тия ел стъкла всичко ок като ги дам директно на акумолатора се движат захраних ги през комфорт модула и няма никои.