Преди време бях пуснал тема как нацелих островче с 40-50км
В резултат колата вче не е същата ама аз все се боря с проблема че си я обичам.
Сменени са тампони на носачи,вътрешни и външни накрайници,стенд е минала.
Удара го отнесе основно амортисьора-от удара шок тампона беше изхвърлил прахоуловителя,но.... не е омаслен.На тресачката убавците от Д&Н казаха супер са.
На два сервиза я гледаха и нищо криво не се откри,нямаше и проблеми по реглажа.
Обаче колата прави следните магарии:
Когато я карам по неравности/шахти ,бабунки по пътя има склонност да занася,ако мина през по-голямя дупка имам чувството че ще изгубя управлвние.Когато спирам рязко волана се мъчи да се повие наляво,а лявата предна част на колата сякаш потъва повече от дясната.Като цяло колата си дърпащше наляво,след като размених местата на двете предни гуми малко се пооправи.
Джанти и гуми проверени,хората казаха че са добре.Когато я карам с над 80км чуствам как почва да играе наляво надясно/става нестабилна/.Като завия рязко на дясно имам чуството че в първия момент тръгва да се пързаля/сякаш ми олеква волана/ рязък завой наляво вс. е ок.
Чувствам един дискомфорт постоянно в ляво дори и при ниска скорост.Отвреме на време волана ту играе/при неравен път/ друг път най-вече при ускорение спи.
Възможно ли е амортисьора все пак от резкя и силен удар да се е повредил,и ту да хваща ту да изтърва,въпреки че не е омаслен и на шок тестера не ми казаха да е зле.Вече няма кого другиго да набедя.Ако ги разменя левия с десния дали ще си покаже ако е той?