Помощ за покупка на Пасат 5,5 от Германия

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ за Пасат 5,5

Мнениеот icoico » Сря 11 мар 2009 0:49

Lisho написа:
icoico написа:Криза е все пак,а и германците също биват няколко вида

http://www.tacho-vor-ort.com/
Тахо-тунинг по домовете :applause:

Така си е има много видове "германци", а и името на тази фирмичка ми звучи много "германско" mhihi
Company: Ismail Incidelen
......
Явно ще да е от новите германци mhihi
Не случайно препатили дават съвет като прочетеш в обявата Für Export или името на собственика не "звучи по немски" да бягаш на далеч от тази кола.

Абсолютно верно,за съжаление по тези показатели отпадат едно 90% от колите на пазара mhihi
Бях чел някъде че дилърите на Фолксваген у нас нямат достъп до базата данни за сервиз на европейските,дано не е вярно...и колеги,имайте предвид че тия неща
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %26ps%3D42
се продават къде ли не вече :wink:

Потребителски аватар
van4ote
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ за покупка на Пасат 5,5 от Германия

Мнениеот van4ote » Сря 11 мар 2009 22:35

и на триста хиляди да е кво от това??? стига да е карана с оригиналното масло и да е сменяно на време няма да имаш никакви проблеми казвам ти го от опит.пасат 101 коня беше на 370 000км при закупуването от германия и сега е вече на 510 000 не харчи масло!!!!!!!без никакви проблеми,но се кара само с оригиналното масло.

Потребителски аватар
kiki1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiki1 » Пон 23 мар 2009 21:00

Благодаря ви много колеги за мненията и съветите :D Пообиколих Германия като преминах и през Австрия и да ви кажа и там доста циганийка се е позаформила.Съвсем случайно стана,,два дни обикалях по набелязани от тук обяви ,но само кенефи и много бръмчат с фалшиви цени-в смисъл отиваш там и колата се оказва по скъпа,,,по снимки не се лъжете.Майката му е обикаляне и то като видите балканци бягайте далеч.Мойта я намерих случайно в едно малко градче или селце на около 150 км. до Щутгарт директно от първия собственик немец за 7000 евра.Човека дойде с мен и ми помогна да взема номера като колата беше с Тюв до 2010 г. на 202000 км е с водена сервизна книжка до 11,2008г.Просто съм очарован от истинските немци - даде ми и летите джанти с гуми и абсолютно всички документи на колата.До тук стигнах с един резервоар и половина нафта за 2000 км.като в Германия съм карал 130-150 км.Общо разкарването за 3 дни ми струваше 1500 лева като спахме 2 вечери на хотели за по 50 евро и пътувахме с Голфчето ми (дизел) до там.Струваше си тази обиколка ,а й ходих до Метцинген и понапазарувах много евтини дрехи.А колата е събрата на Пасата- Ауди А4-2001 1,9тди 131к.с.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 24 мар 2009 12:37

Айде честито :)
Дай снимкчици да я видим :)

Потребителски аватар
kiki1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiki1 » Вто 24 мар 2009 14:02

Благодаря ти :D Тези дни ще я снимам ,че от работа не мога да смогна да и обърна внимание :)

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Вто 24 мар 2009 18:01

Ами честито колега.Ако не беше жената и аз сигурно в момента щях да карам като твоето Ауди.Ама тя като се заинати и каза,че подръжката му е по-скъпа и се принудихме да си вземем Пасат 5,5.Не искам да кажа че не сме доволни от Пасата,но мечтата ми бяха четирите кръгчета :(
Благородно ти завиждам :wink:

Потребителски аватар
kondzhagyulo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kondzhagyulo » Вто 24 мар 2009 18:13

soto73 написа:Ами честито колега.Ако не беше жената и аз сигурно в момента щях да карам като твоето Ауди.Ама тя като се заинати и каза,че подръжката му е по-скъпа и се принудихме да си вземем Пасат 5,5.Не искам да кажа че не сме доволни от Пасата,но мечтата ми бяха четирите кръгчета :(

Май и моя случай е такъв :dummy:.... А щях и аз да ходя в Германия да си вземам 4-те кръгчета......, ама имала грозна муцуна.....

Потребителски аватар
kiki1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiki1 » Вто 24 мар 2009 19:50

Аз се бях спрял на Пасат,но не намерих това което търсех..и честно казано сега не съжалявам за избора ми.Но определено това са колите за мен - и двете си имат и плюсове и минуси.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 24 мар 2009 20:36

:beer
безаварийни км.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пет 27 мар 2009 18:12

soto73 написа: Май и моя случай е такъв :dummy:.... А щях и аз да ходя в Германия да си вземам 4-те кръгчета......, ама имала грозна муцуна.....

Абе какво изобщо го слушате тия жени, нито те дават парите, нито те ще я карат, айде да бегат :) Иначе да ти е честита колега, много безаварийни км, и по малко взимане даване със КАТ и сервизи

Потребителски аватар
kiki1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiki1 » Съб 28 мар 2009 15:49

Благодаря колеги:) и дай боже..

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Съб 28 мар 2009 16:08

soto73 написа:Ами честито колега.Ако не беше жената и аз сигурно в момента щях да карам като твоето Ауди.Ама тя като се заинати и каза,че подръжката му е по-скъпа и се принудихме да си вземем Пасат 5,5.Не искам да кажа че не сме доволни от Пасата,но мечтата ми бяха четирите кръгчета :(

Колега, да трампим моето Ауди за твоя Пасат?
Дал съм към 3000лв за половин година и съм го стегнал отвсякъде :)

sn1pes_76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sn1pes_76 » Съб 21 ное 2009 12:55

Здравейте както писал колегата Исмаил агата не ми се вярва да е немец и много вероятно да те метне нa kрушата да береш ябълки
мога да ти кажа само това колата щом ще си я купуваш сам гледай да е от собственик ( за предпочитане дядка-бабка)а не от гараж.
За Германия - да не забравяме че е голяма страна,най-хубавите коли идват от Белгия ( Лично мое мнение , разбира се )
Внесох от там около десетина коли няма сняг няма сол и т.н. Вярно в Германия са по евтини от кадето и да било - родно прозводство (Тука искам да отворя една скоба-Пасат4 година 95 примерно в Германия почват от 500Е а в
Белгия 1250Е и си задавам вапроса- ЗАЩО???) Един познат си
купи Сеат Толедо внос от Италия на 90.000 км и на 130.000 прави основен а на покупко продажния документ пише сумата 300Е :mrgreen:
Та моето мнение е : Никаде няма за 20 стотинки 5 кюфтета.има и друго постоянно гледам европейските сайтове за коли и следя цените на
пасата и забелязвам това Хубав Пасат - висока цена,о има ги и за по 500Е,ноо... има и за 2500Е а тука ги дават на 2500 лева.И си задавам вапроса
Защо? и си отговарям сам естествено :Защото внасят тези от по 400-500Е после пада едно чистене едни ми ти пасти едни вартения на КМ-то и после ама
защо на 130.000 правя основен?? има и друго когато на обявата пише ЗА ЕКСПОРТ значи този автомобил не може да мине годишен технически преглет и
ремонта не си струва или струва повече от колата и за това и дават АУТ

Върни се в “Passat”