Rakarov написа:...Между другото още една четворка е изчезнала от квартала преди 3 дни...
Rakarov написа:...Случката е следната: В квартал Дианабад, излизам аз от нас в 8 без 15 и тръгвам на тренировки...обаче след 50 метра едно приятелче ме спря да ми покаже какво ауди си е купил...спирам аз пред блок 2А ( 5 етажен с гаражи на партера ) и понеже е студено, а аз всеки път когато го запаля и го оставям 5-10 минутки да загрее та го оставих да загрее...чантичката ми беше отзад...а пък аудито на приятелчето беше в един от гаражите...и го паркирах пред гаража...влизам вътре, палиме аудито и понеже нямах време и трябваше да тръгвам след по-малко от 5 мин. излизам и....
VW_forever написа:По принцип, чета всички подобни теми, но не взимам отношение, причините- Ваското ги е обяснил добре.
Но в твоя случай има нещо, меко казано гнило.
Ще го споделя, с уговорката че:
така мисля, не твърдя че съм прав, не е невъзможно...Rakarov написа:...Случката е следната: В квартал Дианабад, излизам аз от нас в 8 без 15 и тръгвам на тренировки...обаче след 50 метра едно приятелче ме спря да ми покаже какво ауди си е купил...спирам аз пред блок 2А ( 5 етажен с гаражи на партера ) и понеже е студено, а аз всеки път когато го запаля и го оставям 5-10 минутки да загрее та го оставих да загрее...чантичката ми беше отзад...а пък аудито на приятелчето беше в един от гаражите...и го паркирах пред гаража...влизам вътре, палиме аудито и понеже нямах време и трябваше да тръгвам след по-малко от 5 мин. излизам и....
1. Ако е искал някой да ти се похвали, 50 метра не са толкова голямо разтояние, че да се чака момента, когато бързаш за тренировка... има и телефони за тази работа.
2. Значи, спираш пред гаража с аудито- добре, ама защо затваряте вратата, при положение, че ще го палите
... за да се издушите, за да не истинете- не мисля, смятам, че цялата работа е била:
- затворена врата, за да не виждаш какво става с колата ти
- работещо Ауди, за да не чуваш двигателят на твоята.
За мен това е единственото логично обяснение, ще се радвам да греша!
Това е постановка, просто точният човек, да бъде на точното място, в точното време от 3-5 минути е минимален.
Както morfei1 каза, светът не е това което беше, ще го допълня, че и приятелите не са това, което бяха... дано отново да греша.
Както се казва, очаквай неочакваното.
И да напиша, че съжалявам за случилото се, теб какво те грее...
Пожелавам ти да си я намериш и да имаш истински приятели, които не си връщат (препродават) колите, защото нещо не са били наред!
Успех!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта