Откраднаха ми CD-то
Re: Откраднаха ми CD-то
е той ако го намери, няма да е толкова да си го върне,а да се опита да стигне до извършителите
.
Последна промяна от Markoff на Чет 20 яну 2011 22:33, променено общо 1 път.
.
Последна промяна от Markoff на Чет 20 яну 2011 22:33, променено общо 1 път.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
за какво е тя аларма кат ши няма да я чуваш
.
Последна промяна от Markoff на Чет 20 яну 2011 22:35, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
sportul написа:за какво е тя аларма кат ши няма да я чуваш
без аларма каско няма или ако има , не важи
.
Последна промяна от Markoff на Чет 20 яну 2011 22:34, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
има аларми с пейджъри ...

По темата.. В заложните къщи, когато предадеш вещ имаш срок, в който ако не си я откупиш се излага за продан .. Тези, които крадат от колите( и по принцип крадците) се знаят по заложните къщи и често крадените неща се слагат веднага за продан.. Търси...
.
Последна промяна от Markoff на Чет 20 яну 2011 22:34, променено общо 1 път.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Markoff написа:hooligans написа:sportul написа:за какво е тя аларма кат ши няма да я чуваш
без аларма каско няма или ако има , не важи
Без аларма, не можеш да си направиш каско! Колкото до чуването .. трябва да си винаги близо до колата си, за да я чуваш. Което е леко невъзможно. Аз го отписах вече тва CD.. Кофти ми е, не че са го взели, а че са ми влизали в колата .. Освен да си купя бронирана другият път
Не е вярно твърдението че няма какско ако няма аларма.... аз нямам аларма и имам каско.
А по въпроса с крадците съжелявам за случката.Аз много се радвам от друга страна че все още в форума не е възвърнат " ГАРАЖА " или мястото където всеки си показва какво си е сложил.Аз съм на мнението че тук м/у нас има и рецидедивисти

- toschomacher
- Автомобил:
- Двигател:
колега щом имаш всички документи на CDто ако случайно си го познаеш някъде (без значение в заложна къща, колата на приятел след време или където и да е) веднага се обаждаш на полицаите и си представяш документите. Чакаш известно време докато заловят извършителя по тяхните им начини (може седмица, две, месец, два и т.н.) и си го вземаш без нищо да се разправяш с никой или да плащаш. Аз така ми бяха откраднали колелото преди време и след 6 месеца си го намерих сам (едно момче го караше след като си го е купил от подобна къща) но аз си представих докумнтите с номера на рамата и всичко и си го взех. А те че са дали пари за крадена стока си е техен проблем, да се съдят с крадеца.
Така че късмет и търси докато е време. Макар че от дълго обикаляне файда няма. Ти ще потрошиш толкова време и средства, колкото да си купиш ново. А това между другото ей така можеш да се надяваш да излезе. Късмен работа. Но 80% съм сигурен, че е пласирано в друго населено място. По принцип така правят по техни си канали работят и обикновенно са доста хора вътре. Моето колело бе откраднато от Сливен, закарано веднага и продадено в Пловдив и момчето се съмнявало че е крадено и за това да не си го познае някой в Пловдив дошло лятот да го кара в Сливен
и за мой късмет се е оказал прав. Но да не спамя по темата ти, целта ми беше да ти обясня случая понеже е подобен. (и между другото полицаите само ми казаха, че крадеца бил от моя квартал, но не ми казаха кой е за да няма саморазправа
така че доверие никому, съмнение всекиму
)
Късмет все пак
Така че късмет и търси докато е време. Макар че от дълго обикаляне файда няма. Ти ще потрошиш толкова време и средства, колкото да си купиш ново. А това между другото ей така можеш да се надяваш да излезе. Късмен работа. Но 80% съм сигурен, че е пласирано в друго населено място. По принцип така правят по техни си канали работят и обикновенно са доста хора вътре. Моето колело бе откраднато от Сливен, закарано веднага и продадено в Пловдив и момчето се съмнявало че е крадено и за това да не си го познае някой в Пловдив дошло лятот да го кара в Сливен

Късмет все пак
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”