Абе въобще какво се занимаваме с човек с нагло държане,слаб български език и липса на елементарна съобразителност.
Може и да е грубо,но човек като не може сам да си помогне и оня отгоре не може.Има си органи,има си власти да си вършат работата.Тоз голф го пишете бегал вече,дори и да се намери,коя страна как ще докаже правотата си---купувача ще твърди че е дал цялата сума и е взел колата /което е и логичното/ и е чакал следващия ден за минаване през нотариус.
А и капаро се дава не да вземеш колата,а собственика да я спре от продажба и то за определено време,след което уговорката отпада и капариралия губи сумата ако не е доплатил.

Издирва се откраднат Голф 3 VR-6
- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++
Re: Издирва се откраднат Голф 3 VR-6
propparo написа:Абе въобще какво се занимаваме с човек с нагло държане,слаб български език и липса на елементарна съобразителност.
Може и да е грубо,но човек като не може сам да си помогне и оня отгоре не може.Има си органи,има си власти да си вършат работата.Тоз голф го пишете бегал вече,дори и да се намери,коя страна как ще докаже правотата си---купувача ще твърди че е дал цялата сума и е взел колата /което е и логичното/ и е чакал следващия ден за минаване през нотариус.
А и капаро се дава не да вземеш колата,а собственика да я спре от продажба и то за определено време,след което уговорката отпада и капариралия губи сумата ако не е доплатил.
а ти не ми е ясно защо си изказваш
мнението каде трябва и каде не.Като не го познаваш момчето не се бъркаи в темата и като гледам няма тема в която не си писал трупаш мнения ли ко?извинявам се за спама аиде с здраве
Последна промяна от snobar4eto на Пет 13 мар 2009 0:06, променено общо 2 пъти.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
стига глупости , питасе къде са документите , ако докумнеите са в мене мога да напрая всичко ако не са , немога да я регистрирам става на части колата
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
сега забелязах че голфа е от моя квартал но никога несъм виждал такъв голф
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
snobar4eto написа:а ти не ми е ясно защо си изказваш
мнението каде трябва и каде не.Като не го познаваш момчето не се бъркаи в темата и като гледам няма тема в която не си писал трупаш мнения ли ко?извинявам се за спама аиде с здраве
Извинен си,намери си сам правописните грешки и си ги поправи.
Да тук във форума по принцип можем да помогнем на някого с нещо,но не и да го излекуваме от собствената му глупост.
Както продавача в случая се жалва и изкарва купувача виновен,така и аз теоретично като купувач мога да го обвиня в некоректно отношение и да твърдя че той разиграва постановка.
ЯСНО ли е.Има си ред и оторизирани органи,които да се занимават с такива събития.
Тук всеки може да си постне тема за абсолЮтно всичко,но от къде на къде ние останалите трябва да вярваме безпрекословно на всичко писано.
Аз за себе си си правя следния извод от тази тема---да се пазя от извършване на подобна глупост.
даже не е лоша идея да се сложи във важни със заглавие--´´Как не трябва да продаваме колата си´´
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
има един готин лаф който обобщава ситуацията!
"докато има балъци!ще има и уиски с фъстъци"
Ти за тия 300 евра колега, някакъв документ имаш ли? Или така на братско обещание, че и колата си му дал. И аз да бях и аз щях да направя като купувача. Шегувам се, естествено. Ти си за бой бе човек. Дано имаш успех в търсенето.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател:
Благодаря на всички за съветите.
Ходих до Полицията,колата е намерена и се води още на мое име.
Следователя каза,че ще отиде на прокурорско решение,а адвоката каза ,че 99% ще ми е върнат,защото никой сегашните и предишни"доброволни купувачи" няма договор за покупко-продажба.
Ако съм обидил някой се
ИЗВИНЯВАМ

Ходих до Полицията,колата е намерена и се води още на мое име.
Следователя каза,че ще отиде на прокурорско решение,а адвоката каза ,че 99% ще ми е върнат,защото никой сегашните и предишни"доброволни купувачи" няма договор за покупко-продажба.
Ако съм обидил някой се
ИЗВИНЯВАМ

-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател:
santo_trafficante написа:има един готин лаф който обобщава ситуацията!
Всичко се връща.И ти не си застрахован.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ок
темата приключи с добро може би
темата приключи с добро може би
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”