Ще паднеш...Ама понеже зачекнахме натам, ще напиша, да се посмеем заедно:

:
За пасат 6 (3С) тези джанти ги има като опция с ET44. Само че VW казват: "Тези джанти имат сертификат само за 3C, а за 5.5 (3BG) VW не може да ви даде сертификат, защото такъв няма"
Това значи, че трябва сам да си набавиш такъв сертификат, което се изразява в т.нар. "спец. разрешително", което е изключително и само по осмотрение на твоя локален КАТ (и се плаща на време). Сиреч ако чичкото е крив ще те мота и ще не накара да кихнеш здраво. Иначе ако имаш такъв чичко познат, за него е стандартна операция, още повече, че има много 5.5ци, които са с такива джанти.
Като цяло гледат ЕТто и натоваримостта на джанта (тази е до 615 кг или 650 не помня вече), на мен ми трябва да е мин 600.
Само че заради ЕТто ще ми трябват фланци 10 мм, моя локален джанта дилър ми обади 80-90 евро
на ос за фланци

И за кво да правя цялата дандания и обикаляница - първо джантите са на
старо, после трябва да ходя да ги обувам, след това трети път на преглед и за кво? Да се каже, че са на VW. Ми я да

супата, отивам, взимам някви на ББС, Борбет, RH или нещо подобно, което си е сертифицирано за моята кола, и проблема ми е решен, и имам
чисто нови джанти на по-малки пари