evgenyh, въобще не бях попадал на твойта тема ама все едно един човек я е писал, че и на двамата десния са гепили...Мамицата им мръсна...Поне фасунката да бяха оставили...
Днес се обадих на застрахователния ми агент и той ми каза, че нито една ЗК не покрива откраднати детайли по колата с презумпцията, че може и аз да си ги сваля..M4r1qn се оказа прав за съжаление. Трябваше да си намеря счупен мигач и с него да мина но не си заслужава обикалянето по моргите.
Я кажете мигача отвън навътре се монтира нали? И как всъщност се уплътнява, че не мога да му схвана логиката? А и кабелът е разнат дано успея да го монтирам сам.
Иначе в нашия район няма много Г3-ки, само моя и още един, днес минах покрай другия и забелязах че са му свалили блендите и едната лайсна, та аз скромно съм се разминал.
Май ще си купувам пушка
Тва ако се случи на Запад предполагам, че и полиция мога да викна, верно само един мигач, но си е посегателство в/у чужда собственост и оня трябва си получи квото си заслужава ! Пак хубаво, че не са предните, че без тях не мога и да карам, ще ме спрат...