Пак сме в клуба ..

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Re: Пак сме в клуба ..

Мнениеот imedarov » Чет 12 мар 2009 10:26

Влади има една приказка, че който е карал комби и/или дизел веднъж не сменява. Това не е опенсионерчване. Тва че Васил е дрът и си търси съмишленици е друг въпрос mhihi

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 13 мар 2009 0:18

^ виж за комбито смея да ти вярвам, но за дизела .. имах дизел преди години, след това смених 2 бензинови коли и сега пак съм на дизел - честно казано нямам предпочитания. Е, ако може да е V10 .. и да е бензин .. и да има 2 турбота .. и да е комби .. и да има 4 кръгчета на физиономията отпред - ами нямам нищо против.

Както и да е - днес прибрахме колицата и сега "спи" до жълтото комби в гаража. Утре (днес) е петък 13-ти и суеверната част от семейството не искаше да си получава колата, не че мен ме бърка, но дамите са с предимство. Днес естествено по закона на Мърфи системата в КАТ Русе блокирала и от лизинга имали време само за регистрация на един автомобил от 15 ч. нататък - не можете да се сетите кой е бил?! mhihi Ще напиша и в Top Gear, но го споделям тук - шапки долу за професионализма на Хипо Алпе Адриа Русе и ХобиКар. Перфектно уреждане на процедури, перфектно и ясни документи и идеално сдаване - с кофата с водата и т.н. в тъмните часове на деня. Просто без забележка - напълниха ми душата. Сдал съм доста автомобили докато работех на времето в BMW и до сега не съм бил от другата страна (макар като придружител). Затова им спестих и обясненията - от тук се отключва, тук заключва и т.н. За какво да си губят вечерта хората след като са направили толкова усилия да получим колата максимално бързо. Дори усетих, че им обърках процедурите, защото на всяко изречение или го прекъсвах или кимах с разбиране. Накрая и от лизинга и от дилъра излезе изречението - "никога не сме имали такова бързо сдаване на автомобил". :applause:

Естествено драмите не закъсняха (Мърфи си е Мърфи) - като дадеш газ и надуе турбото има някакво силно свистене под капака. Предполагам, че е е изваден маркуч или не добре стегната скоба след турбината, защото се усеща, че не цялото налягане отива където трябва. Някой полуидиот при сглобяването в завода не е стиснал добре клещите. След като го кара жена ми и подаде газ го чух, но не исках да я шашкам. Утре ще я занеса да го отстранят - предполагам и съм почти сигурен, че е някаква простотия, затова и не си го слагам на сърцето.

Иначе колата е много приятна и уютна. Гумените стелки отпред са с отпечатък на автомобилна гума (Dunlop SP Sport Maxx) и пише Tiguan - няма такава мания. Утре ще я наснимам на светло и ще пусна снимки.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 13 мар 2009 0:20

Супер, да е честита още веднъж, вече в гаража :да:
Следващия път като дойде в Русе, ако си там, вече трябва да се видим. Имаш толкова много неща за показване.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 13 мар 2009 16:06

^ добре си дошъл. Моите посещения на столицата винаги са на бегом и затова почти никога не ми остава време за сладки приказки.

Естествено се оказах прав - маркуча на турбото бил откачен и целия надув илизаше навън. Сутринта го закарах - стегнаха му скобите и сега всичко е наред.

Ето малко снимки.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Пет 13 мар 2009 16:28

Винаги се радвам, когато българи могат да си позволят чистак нов автомобил. :applause: Така надеждата, че и аз някога в бъдещето ща карам такъв се захранва доволно. Със здраве да си карате колицата и да не ви създава никакви ядове. Да Ви е честита :да: Искренно се радвам за вас, въпреки че не се познаваме! :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 13 мар 2009 16:55

Влади, каква е тая тигуанска секта бе....всички на тази улица с еднакви коли....искам и аз :kissy:

Изображение

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 13 мар 2009 17:54

Мести се да живееш на тази улица - дават ги с адреса mhihi В интерес на истината има още един на тази улица, само че е постничък. На всеки ъгъл .. Tiguan. :screwy

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Пет 13 мар 2009 18:08

честито!!!чакаме клипа как се паркира сам...интересно е

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 13 мар 2009 21:47

Не бих казал, че е идеалния пример, защото няма кола отзад, но схващате идеята. Ще го снимам пак тия дни ..

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 13 мар 2009 21:54

embi4a написа:Винаги се радвам, когато българи могат да си позволят чистак нов автомобил. :applause: Така надеждата, че и аз някога в бъдещето ща карам такъв се захранва доволно. Със здраве да си карате колицата и да не ви създава никакви ядове. Да Ви е честита :да: Искренно се радвам за вас, въпреки че не се познаваме! :wink:

Благодарим за пореден път. По-хубавото е, че парите са изкарани с честен труд и доказателство, че и в България човек може да живее нормално. Това мисля че е най-важното от цялото събитие. Дай Боже всекиму такива радости. Пожелавам го на всички от сърце.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 13 мар 2009 22:11

Парк асиста е умопомрачителен. Баси кефа. Това се е утрепало за жени.

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Пет 13 мар 2009 22:23

Честито и от мен!!!Със здраве да си я кара!!! :wink:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 13 мар 2009 22:53

Честито на жена ти /с благородна завист/ ,да си я кара безаварийно докато стане за продаване:)
P.S. Това за мен е най-хубавия цвят за тази кола :да:

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Съб 14 мар 2009 1:08

Честита предобивка :applause: хубава боичка!
Снимай тигуанчето в някоя по-трудна ситуация, че така май не съм много убеден, че колата може да си избие парите от "ParkAssist"-а.

Ам теб не сме ли те виждали някъде :D :o

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 14 мар 2009 1:36

dobrin написа:Парк асиста е умопомрачителен. Баси кефа. Това се е утрепало за жени.

Абе аз да си взема такова возило.. па нека съм жена mhihi mhihi mhihi

Ама честно казано ако видя тва само да си върти геврека първоначално сигурно ше му забия един в таблото от шок mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Моят Volkswagen”