Протече рейката, и ме интересува мнения кое е по-малкото зло. Да я рециклирам мойта или да си взема друга втора употреба?
Нова е над 1000 лв и не го обмислям този вариант, за рециклиране около 220-250 лв ми обявяват, за рейка от морги около 250-350...
И при двата случая има риск, но ако има хора с опит по въпроса ще се радвам да чуя мнения.
Хидравлична рейка на МК4 - рециклиране или друга?
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хидравлична рейка на МК4 - рециклиране или друга?
За мен по-добрият вариянт е качествено рециклиране . Все пак вече си имаш рейка втора употреба , а и не знаеш исторята на тази в моргата - може да е по-зле от твоята . Рециклиране 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
От 250лв за рециклиране 100 са ти за монтаж и демонтаж, а като вземеш от моргата имаш 250+100 за монтаж
освен това - хидравличната рейка може само да протече, при рециклиране сменят всичко гумено и е 100 пъти по-добре от стара рейка, освен това ти дават половин или цяла година гаранция 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
колега,най-добре си я рециклирай,аз само че на голф 2-а сменях и съжалих че хвърлих старата след има-няма 1 година,новата и тя сдаде багажа,така че си оправи старата и да ти е мирна главата 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Категорично съм за рециклаж в случая. Ако се направи както трябва и с качествени материали няма да има ядове...а и гаранцията си е гаранция... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за мен новото сие ново , но поради финансовата страна залагам на план ''Б''(РЕЦИКЛИРАНЕ).Иначе за втората употреба ако е от кола на познат и на реални 30 000-50 000хиляди.

- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligan_sk написа:От 250лв за рециклиране 100 са ти за монтаж и демонтаж, а като вземеш от моргата имаш 250+100 за монтажосвен това - хидравличната рейка може само да протече, при рециклиране сменят всичко гумено и е 100 пъти по-добре от стара рейка, освен това ти дават половин или цяла година гаранция

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега каде ще я правят тая реика за 220лева*аз съм със голф3 и в жизет ми искат 250лв а във техническия 160лв -ина двете места цените са при свалена реика *цената вклучва само ремонта на реиката без накраиници *и не забравяи че ти караш голф4 цената със сигорност ще е друга -със положителен знак+
-
- Автомобил:
- Двигател:
наи добре си направил аз също взех втора употреба от момче във форума - успех и дано не тече
- panjeto71
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги някой не е ли разглобявал хидравлична рейка на МК4-какъв размер е О-пръстена.Мойта здаде багажа.
Някой да има линк от ЕТКА-та....
Някой да има линк от ЕТКА-та....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”