Lupo или Polo кое ще ме посъветвате да купя- Купено е вече
Re: Lupo или Polo кое ще ме посъветвате да купя
ахам , разбрах общите нагласи , благодаря на всички за мненията , сега все че взимам решение , като взема ще се похваля какво съм купил дори и да не е марка VW
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
като ще е лупо да е 1,4 16В... но имай предвид че в тая кола освен 2-ма с багаж , нищо друго няма да качиш... Иначе и 4 човечета се събират , но 4 по 1,90 90 кила .... не става ....
Полото се е по големичко , и пак страда от липса на пространство, но пък е доста по разпространено , и както сам се досещаш и частите са по разпространени ... Така че , май и аз залагам на Половера
Полото се е по големичко , и пак страда от липса на пространство, но пък е доста по разпространено , и както сам се досещаш и частите са по разпространени ... Така че , май и аз залагам на Половера
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Аз съм за Полото! Въпреки че точно за мен кола по-малка от Голфа е самоубийство. 

Начетах се на ... мнения
С риск да наскърня някого, ще кажа и своето мнение.
На 17 съм от Варна и от 6 месеца карам Лупо 2000г. 1.0 бензин. Живея на 15км от Варна, от нас до у-ще са ми 25км. Това е 50км дневно най-малко. Разхода ми, без да се спирам да натискам и форсирам, над 8 не се качва. Ако мисля трезво с главата си, и използвам силата на инерцията, разхода е средно 6. Колата, противно на 95% от мненията в тази тема, е всичко друго, но не и тясна и некофортна. Вярно, на стоящите на задните седалки не им е широко, но и не се оплакват /може би защото, който се оплаче при мен въври пеш
/, докато на предните не е така. За шофьора най-вече. Колата е с малък багажник, но достатъчен ако ще я използваш за целите, които си написал. Не става за пренос на куфари, просто защото не се събират. Като каране - мека, удобна, маневрена, задоволителна. Возията на Лупо и Поло е за мен лично една и съща.
Визия - колата, както всяка кола си има + и -. Понятието "красив автомобил" е индивидуално за всеки. Като собственик на Лупо не мога да кажа че не я харесвам, просто защото иначе нямаше да си я взема. Това което мен ме дразни са неразумни високите цени които Лупо-тата държат. Абстрахирайки се от този факт, няма да съжаляваш ако вземеш Лупо. Най-малкото ще си по интересен за околните. Поло-та има под път и над път, Лупо-та - НЕ. Избора си е твой и само твой, така че прецени какво за теб е най-удобно и действай.
Успех.
п.п. бих качил снимки на моята кола, но я боядисват в момента /Visual Tuning/

На 17 съм от Варна и от 6 месеца карам Лупо 2000г. 1.0 бензин. Живея на 15км от Варна, от нас до у-ще са ми 25км. Това е 50км дневно най-малко. Разхода ми, без да се спирам да натискам и форсирам, над 8 не се качва. Ако мисля трезво с главата си, и използвам силата на инерцията, разхода е средно 6. Колата, противно на 95% от мненията в тази тема, е всичко друго, но не и тясна и некофортна. Вярно, на стоящите на задните седалки не им е широко, но и не се оплакват /може би защото, който се оплаче при мен въври пеш

Визия - колата, както всяка кола си има + и -. Понятието "красив автомобил" е индивидуално за всеки. Като собственик на Лупо не мога да кажа че не я харесвам, просто защото иначе нямаше да си я взема. Това което мен ме дразни са неразумни високите цени които Лупо-тата държат. Абстрахирайки се от този факт, няма да съжаляваш ако вземеш Лупо. Най-малкото ще си по интересен за околните. Поло-та има под път и над път, Лупо-та - НЕ. Избора си е твой и само твой, така че прецени какво за теб е най-удобно и действай.
Успех.
п.п. бих качил снимки на моята кола, но я боядисват в момента /Visual Tuning/

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
На 17 и караш от 6 месеца кола - предполагам без книжка. 

абе квото и да се говори, двувратата кола е най-тъпото нещо, дето човечеството е измислило след атомната бомба и МакТоста!
е ти на 15 години ли започна да караш... аз тогава още колело нямах
бахти
peppoo написа:На 17 съм от Варна и от 6 месеца карам
е ти на 15 години ли започна да караш... аз тогава още колело нямах

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мда и съвети дава и тунинг прави
А и от 2000год. баракуда кара 
Аз си мислех,че правя тунинг,когато сипвам тунинг-бензин 100 октана...
"Най-малкото ще си по интересен за околните." е тва требе последно да се мисли ,когато избираш кола.То по тая логика си вземи Волга...

Аз си мислех,че правя тунинг,когато сипвам тунинг-бензин 100 октана...
"Най-малкото ще си по интересен за околните." е тва требе последно да се мисли ,когато избираш кола.То по тая логика си вземи Волга...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Ей грандомани я коментирайте това:

Аман!
Аман!
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Luper написа:peppoo написа:На 17 съм от Варна и от 6 месеца карам
е ти на 15 години ли започна да караш... аз тогава още колело нямахбахти
zdravko_dimitrov1986 написа:На 17 и караш от 6 месеца кола - предполагам без книжка.
Какво го нападнахте колегата.... какво, като е на 17.

Може да има категория Б1

Категория B1 (Б1) - Малка кола (четириколесни моторни средства), с обем на двигателя над 50 кубика, скорост над 45 километра и с маса не по голяма от 550 килограма.
Целта на курса е курсистът да започне шофьорския курс по-рано, в удобно за него време, навършвайки 16 годинии 9 месеца.
Притежателят на категория B1 (Б1) взима категория B (Б) при навършени 18 години само с полагане на изпит.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Лупото колко килца е.

Моето лупо е 982кг. Карам с Б1, но слабо ме вълнуват мненията Ви
Колата е супер, а за това което написах, че ще е по-интересен за околните имах предвид, че колата е по рядко срещана от изпърделите полота. дотегнало ми е от недомислени нападки и мнения. Дали ако карах без книжка щях да се фукам из форума ?
евала.
и отново - по колата - супер е - няма да съжалява ако избере този модел на VW

и отново - по колата - супер е - няма да съжалява ако избере този модел на VW

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”