Рязане на ниски честоти чрез кондензатори?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Съб 04 мар 2006 23:29

Дву компонентна система за отпред естествено нещо марково ще ти реши проблема :wink: .Както ти казах не съм на ти с кондензаторите и мисля че наистина не си заслужава да се занимаваш с това :roll: , ти си знаеш.При мен като пусна едно от менютата на СД -то , и усиля малко повече също прекъсват колоните(задни),верно че са през стъпало и са маркови но нямам идея защо прекъсват.Решил съм проблема като не помпам настройките на СД-то, дори Лоуднеса съм спрял и си свири усилено до край без да ме дразни звука дори. :horror: и без да ми прекъсват колоните.

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Нед 05 мар 2006 17:19

POLO PAVLETI написа:Дву компонентна система за отпред естествено нещо марково ще ти реши проблема :wink: .Както ти казах не съм на ти с кондензаторите и мисля че наистина не си заслужава да се занимаваш с това :roll: , ти си знаеш.При мен като пусна едно от менютата на СД -то , и усиля малко повече също прекъсват колоните(задни),верно че са през стъпало и са маркови но нямам идея защо прекъсват.Решил съм проблема като не помпам настройките на СД-то, дори Лоуднеса съм спрял и си свири усилено до край без да ме дразни звука дори. :horror: и без да ми прекъсват колоните.

Колега, това доколкото знам е нещо като защита за колоните, която е вградена в CD-то или стъпалото. И на мен ми сее случвало да сработва.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”