Golf II Synchro
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Golf II Synchro
Колеги,спешно Ви моля, ако някой е запознат и ако мопже да ми отговори.Излезе ми оферта за въпросния голф,1988 година с 1.8 бензинов мотор, черен. Говорих с продавача, каза че имал забележки по боята, и му "откраднали номерата", и пушил на газ,което можело да занчи смяна на сегменти.Също и някаква гумена дяволия на инжектора,го дал на някой да му го купи, а той го изгубил и дефакто нямало сега... Икам да Ви попитам, който е запознат, ремонмта на тия сегменти колко е,и тая гума.Компресията му била 10 последно като мерил, но било преди да пропуши.Според Вас заслужава ли си ,1000 лв. каза че е сменял скорстна кутия, маслата и някакви гумени уплътнения на кардана, до вискомуфата.С 4 фара Хела, оргинални.Бил вдигнат кажи речи колкото кънтри-то.Основно ми кажете за тия ремонти,защото външния вид не ме интересува ще е за черен път и за магарешко каране.GTI мотор мисля че каза че е.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Golf II Synchro
Взимай и не се мисли, частите са супер ефтини, а колата си заслужава! С малко пари,я вжимаш с още толкова ще стане почти като нова..
Дори да има някакъв проблем. Аз ако имах кеш сега щях да я взема, тва си е синхро с 1.8...
Дори да има някакъв проблем. Аз ако имах кеш сега щях да я взема, тва си е синхро с 1.8...- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Да добавя- има и газ !
-
vera_87
- Автомобил:
- Двигател:
Взимай!!!Аз и моя Golf 2 го взех за толкова.С газ, 4 зимни гуми 1ви сезон ,летни 2 ри сезон, колата ми бе от първи собственик.Малко по добра оферта бе.Но и твоята е добра.Аз не съм сменяла нищо ,но частите са наистина евтини.

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И аз моя навремето го взех 'на далавера'.
После колко пари набих в него, за да заприлича на кола...
Накрая жената каза: Или Голфа си тръгва- или аз!
Сега имам Пассат
Иначе синхрото си е синхро!
п.п. Верче, няма нужда от болдване и италик на текста
Добре дошла!
После колко пари набих в него, за да заприлича на кола...
Накрая жената каза: Или Голфа си тръгва- или аз!
Сега имам Пассат
Иначе синхрото си е синхро!
п.п. Верче, няма нужда от болдване и италик на текста
Добре дошла!
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Пич само едно те предупреждава (говоря само от наблиудения). Тази кола мнго харчи. Като отидеш на бензиностанцията билетчетата свършват за секунда. Преди да я вземеш отиди на майстор да ти премерят все пак компресията. Ако е 10 както казва собственика Вземай. Обаче ако не е 10 отиваш на смяна на сегменти шлайф биела глава смяна основни и биелни и евентуално ако ти се дават оше по 50 лева на бутало да ти набият риза по твоите бутала. Сегментите са ти околу 120 билеттчета. Главата ти е май 200 ако не се лъжа ризи колянов вал и напасване само са ти 350 кинта и там каквото ти вземе майстора. Това са ти груби сметки.
П.С.
Ако ще я ръчкаш по черни пътища и ще я товариш кат магаре вземай. Въпреки че на мен би ми било жал да я карам така както ти обясни.
П.С.
Ако ще я ръчкаш по черни пътища и ще я товариш кат магаре вземай. Въпреки че на мен би ми било жал да я карам така както ти обясни.

-
vera_87
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря
Аз съм си свикнала така и не ми прави впечатление.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”