История за КАТ

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пон 31 окт 2005 17:34

След два месеца (оптимистично) пак ще извадя темата от прахта, за да отбележа какъв е реалния резултат.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Нед 05 мар 2006 13:58

Като гледам повече от два месеца са станали.
Тази седмица беше делото, както и очаквах - мишоците даже нямаха смелостта да се явят в съда. То в тая смотана държава като не носят никаква отговорност как ли да ги накараш да дойдат :evil:
Сега трябва да чакам решение на съда и най-много да се наложи да ми платят разноските по делото :evil:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 мар 2006 15:19

сега няма ли да им наложат глоба, че не са дошли?
:evil: няма ли по-добри изгледи за развръзка на това дело? :roll:

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Нед 05 мар 2006 16:45

Няма да ги накажат, че не са се явили на делото.
Най-много да отменят наказанието, което са ми наложили и да ги накарат да платят разноските.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 мар 2006 16:57

д**ба мизерниците! то в тая държава, всеки си прави квото иска, ама за "органите" на реда това важи най-вече.и после никаква справедливост.е това е българия :patriot

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Нед 05 мар 2006 19:10

егати гадна сучка,само съд за тея гадове и жалби,а и до колко си спомням нямат право да те спират на не осветено място както е в случея там на този булеварт,така че има разкажи играта отсякъде :evil:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 мар 2006 20:17

е, какво да им разкаже?виж какво пише човека-в най-добрия случай ще му поемат разноските по делото, ама това не е никакво обезщитение! :evil: :evil: :evil:
за съжаление, колега мисля, че 5ерастите полицаи ще останат ненаказани, и сигурно пак ще се заядат с някой от нас "беззащитните" простосмъртни. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Нед 05 мар 2006 21:22

HF написа:Няма да ги накажат, че не са се явили на делото.
Най-много да отменят наказанието, което са ми наложили и да ги накарат да платят разноските.

Един приятел се съди с КАТ в Благоевград и двата парцала му казали на входа на съда "Сега всеки път един от нас няма да влиза докато фалираш от разходки до Благоевград", само че още на първото заседание съдята треснал 200 лв глоба на липсващия "орган". Ако още ти се разправя виж как стоят нещата с това неявяване.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Нед 05 мар 2006 22:40

Току що описах (в темата за дупките) абсолютно подобна случка в Гоце Делчев с мене. Е чесно казано и аз направо побеснях.Само че на мене ми направиха само забележка, и опрашиха. Абсолютно по същия начин ми премигваха и се леоеха зад мене. Чак като пусна бурканите разбрах кой са. Абе.......... ОВЦЕ, нямам други думи за такива хора от органите на реда. Бахти и реда то пък такова нещо има ли. Аз ако съм на твое място колега ще накарам адвоката да изрови всички възможни причини да им се вземата възможно най много пари.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 мар 2006 22:42

ANNIHILATOR написа:Току що описах (в темата за дупките) абсолютно подобна случка в Гоце Делчев с мене. Е чесно казано и аз направо побеснях.Само че на мене ми направиха само забележка, и опрашиха. Абсолютно по същия начин ми премигваха и се леоеха зад мене. Чак като пусна бурканите разбрах кой са. Абе.......... ОВЦЕ, нямам други думи за такива хора от органите на реда. Бахти и реда то пък такова нещо има ли. Аз ако съм на твое място колега ще накарам адвоката да изрови всички възможни причини да им се вземата възможно най много пари.

и аз мислех да ти пиша, че си се разминал сравнително тънко, само с подигравка, шото виждаш ли колегата тука на кво е бил подложен....... :evil: :evil: :cop

Върни се в “Пътеводител”