tomo8889 написа:Mоето е 1.4 60коня пълна инжекция,доволен съм много,само като изключим някои дреболии,които ме дразнят.Мисля, че двигателя беше 1.4АЕХ.
Аз същият двигател на Ибизата и съм доволен от вървежа и т.н.!
tomo8889 написа:Mоето е 1.4 60коня пълна инжекция,доволен съм много,само като изключим някои дреболии,които ме дразнят.Мисля, че двигателя беше 1.4АЕХ.
MAPTA написа:Двигателите на Ибисата абсолютно идентични ли са с тези на Полото?
Досега не се бях замисляла за Ибиса, но четейки тук тя се оказва хубава кола, поне колкото Полото. Така , че избора ми се увеличава , което си е добра новина!![]()
си е VW Polo само дето ламарините отвънка са други
),влизат във всички данъчни граници,разхода не е кой знае колко по-висок,но за сметка на това имат допълнителни 30 коня,които за извънградско са си плюс както и да го погледнеш!Отделно от това -за сметка на някоя годинка в повече можеш да си намериш такъв с клима(работещ,а при тези коне ползването му няма да се усеща толкова...Също така този мотор е доста безпроблемен за газифициране-за мен това е плюсMAPTA написа:.../4000-на тях да я подкарам колата/ няма да ми стигнат за Голф 3, освен ако не е съвсем стар. Пък аз по-стара от 96г кола не искам.![]()
....

Cudgel написа:Ще споделите ли колко реално е разхода на поло 1.4 60кс. градско ?
Теодор написа:Cudgel написа:Ще споделите ли колко реално е разхода на поло 1.4 60кс. градско ?Между 8 и 12л

el_alex написа:Аз пък съм с поло 1.0.Това е най-великата колаза мен.5.5 градско 4 извънградско (5.5 беше преди да намеря, че 1н маркуч се беше откачил).Вероятно не са му сложили скоба като сменях маслото.Сега ако го засека може и 4.5 да е градското.+ Климатик + еарбаг + всички там др глупусти
.Аа да.От 1на година го карам вече и не е правило проблеми (освен че мн бързо свършвам течността за чистачките
).
п.с.
на нагистралата карам с 140 до 175 (повече ме е шубе да дигна заради оборотите на двигателя).И това сега ако не е Поло 1.0

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта