Най-лесно колега виж над пепелника осветлението.То се намира точно под панелчето на врътките за управление на парното/климатика.Изваждаш буксата и с пробна лампа провери дали идва ток , ако не идва вече до там кабелите някъде може да са сдали багажа , или просто някъде да са закъсили ако ти е по висок ампераж бушона
днес почовърках малко буксите са се откачили но излезе друг проблем-когато сложа лампичката на средната врътка дава на късо и ми изгоря бушона защо прави така мамка му П.С. Колко ще струва нова лампичка със фасунка за запалката
Там е много шиб... работата.Фасунката ти има две кръчета които опират на две бели телчета (да ги нарека,че не се сещам друго).Те описват кръг около врътката.Няма как да не ги видиш като свалиш черната капачка на врътката. На места тези телчета вървят успоредно (от дясно ако не се лъжа).Ако кръчето на васунката ти опре и на двете,а не се плъзга само на едното, прави късо. Един път съм си играл 2 часа с един пасат да кривя крачетата и накрая човека си купи втора ръка целия блок с врътките за едната фасунка.Доно ако проблема е там да минеш по тънкана и успееш да го оправиш.
Колега сега ще ти снимам тея гадни неща що горят .. имам 1 такова свалено вкъщи и то е точно такова .. жиците ми стопиха пластмасата заради късото , така че проблема не е във фасонката.
Ето колега виж как ми стопи на мене оригиналната крушка панелчето и тряяше да си купувам ново.Друга алтернатива е да си разпробиеш това бялото зад врътките и да сложиш диоди там , но трябва да махнеш този паяк , който разпръсва светлината.Писано е по тази тема специално със слагането на свое осветление много във форума потърси