palikari написа:Що не приемете,че двуколесните са някакъв вид облекчаване на трафика.
rokera написа: Като бивш представител на хората на две колела и настоящ автомобилист едновременно и собсвеник на скутер съм попадал в кофти ситуаций за които вина имат хората и от двата лагера. Малоумници дето карат както си могат има и от двете страни на бариерата. Такъв и на локомотив да го качиш да кара ще намери начин да се удари в дърво. Като се прецакваме катастрофите няма да намалеят, това ще стане когато почнем ние самите да се пазим...особенно по-незащитените.
Night_elf написа:Честно казано съм винаги ще пазя хората на 2 колела .. Имат си глава на раменете ..
rosen79 написа:rokera написа: Като бивш представител на хората на две колела и настоящ автомобилист едновременно и собсвеник на скутер съм попадал в кофти ситуаций за които вина имат хората и от двата лагера. Малоумници дето карат както си могат има и от двете страни на бариерата. Такъв и на локомотив да го качиш да кара ще намери начин да се удари в дърво. Като се прецакваме катастрофите няма да намалеят, това ще стане когато почнем ние самите да се пазим...особенно по-незащитените.
Това искам и аз да кажа.Нормалните да ги пазим ама тея малоумните те като не се пазят и господ не може да ги опази,независимо дали са с кола,мотор или тир дори.
Петре написа:........... Не се ли опазиш сам,чакай ти на друг...