Относно лампичката на пепелника на Г4
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Относно лампичката на пепелника на Г4
Здравейте колеги. Имам един малак проблем, от както сам си взел Голфа си нямаше осветление на пепелника и запалката. Това не ми пречеше заштото тогава беше топло и прозореца леко си го отварях и си тръсках на вън и не ползвах общо взето пепелника. Но сега си е хладно за такива неща и вечер когато карам и пуша не знам каде да тръсна понеже нищо не се вижда. ВАПРОСА: как аджеба да сменя тази крушка която е на запалката??? гледах гледах и реших да не си правя експерименти да не счупя нещо. Моля помогнете. благодаря предварително !!!
Re: Относно лампичката на пепелника на Г4
Mахни пепелника отдолу торкса се маха и пепелника (целия -конзолата ) се изхлузва и се вади нагоре ,а от там ще ти стане ясно как се сменя проклетата крушка .Препоръчвам ти да си вземеш поне 2 крушки защото като я смениш може да изгори понеже продават страшни боклуци (от опит говора).
Успех колега.....
Успех колега.....
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dead man приемам забележката ти и ще се постарая за напред да няма такива изцепки от моя страна. Колкото до Malok благодаря за отговора 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Колега pr3dat0r,не е забележка,споко,бъзикам те леко...
Нали за това е форумът да си помагаме един на друг ???
Иначе от колегата Malok разбрах че трябва да си взема поне 2 крушки...

Нали за това е форумът да си помагаме един на друг ???
Иначе от колегата Malok разбрах че трябва да си взема поне 2 крушки...

- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз така,като купих голфа немаше светлинка в пепелника...тръсках навсякаде ипоизгоряйх всичко около него даже и касетофона
:
И един слънчев ден реших проблема...но не с крушката на пепелника,седнах пред цар картоф и си монтирах 3 сини светодиодчета над пепелника в пласмасата да светят посока надолу,така се получи една приятна синя светлина около целия пепелник.
: И един слънчев ден реших проблема...но не с крушката на пепелника,седнах пред цар картоф и си монтирах 3 сини светодиодчета над пепелника в пласмасата да светят посока надолу,така се получи една приятна синя светлина около целия пепелник.
Последна промяна от valio kita на Чет 25 сеп 2014 20:01, променено общо 1 път.
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pr3dat0r написа:... Това не ми пречеше заштото тогава беше топло и прозореца леко си го отварях и си тръсках на вън и не ползвах общо взето пепелника...
Браво бре приятел. Как може такова безобразие. Та нали затова е пепелника. Нямам думи просто........
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”