Случвало ли се е на някой от вас? Имам го от няколко дни но все не остава време да отворя спирачката, заради мокрото време.
Наподобява шума от свършващо феродо, само дето е постоянен, а не само при натискане на педала, сякаш нещо се е заклинило...
Някои сменял ли е накладки, дискове и барабани? Можете ли да ми дадете ориентировъчни цени за такъв ремонт?
Благодаря предварително!
Шум от едно от задните колела... Решен!
Шум от едно от задните колела... Решен!
Последна промяна от GAD на Пон 06 мар 2006 8:56, променено общо 1 път.
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при мен се беше появил стържещ звук преди време - беше се откачила някаква пружинка, незнам на какво точно, нещо по спирачния механизъм
(ма как го казах само). работа за 20 минути.
все пак отвори механизма - може да е попаднало камъче, стружка или нещо такова. изчисти барабаните и накладките с фина шкурка и затваряй. виж дали ти е на място пирончето (при мен е пиронче), което държи болта на глаивната да не избяга.

все пак отвори механизма - може да е попаднало камъче, стружка или нещо такова. изчисти барабаните и накладките с фина шкурка и затваряй. виж дали ти е на място пирончето (при мен е пиронче), което държи болта на глаивната да не избяга.
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gad , ако ми кажеш модела и годината на POLO - то мога да ти кажа цени на лагери според пройзхода им. Не претендирам че цените ще са точно 1/1 с това което ще намериш по магазинете - от Силистра съм но вярвам че ще се ориентираш.
п.п. Потърси магазин за лагери , а не за авто части - един и същ лагер с различни цени. Търговците на авто части са от най-алчните
п.п. Потърси магазин за лагери , а не за авто части - един и същ лагер с различни цени. Търговците на авто части са от най-алчните
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”