Двигателен шум от баскасата, помощ !!!!!!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
vwghost
Автомобил: VW GOLF IV
Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
Контакти:

Re: Двигателен шум от баскасата, помощ !!!!!!

Мнениеот vwghost » Пон 16 мар 2009 23:17

Golf_Blade написа:Благодаря на всички знайковци ,че ми решиха преоблема! :wink:

Golf_Blade не знам дали си решил проблема си ,но наи-малкото от уважение към колегите трябва да напишеш как си решил проблема .Ако все още имаш проблем с този шум можеш да си купиш това http://www.tpetrov.com/search.php?prod= ... 0%2520HL60 .Това решава проблема с шума ,но на практика показва че имаш проблем с инсталацията на уредбата .В 80 % от случаите е изгоряла масата на чинчовете на сд-то ,5 % проблема е в усилвателя ,5 % проблем с колата алтернатора ,10 % кабел чинчове .Успех 8) .

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Re: Двигателен шум от баскасата, помощ !!!!!!

Мнениеот Golf_Blade » Вто 17 мар 2009 0:31

vwghost написа:
Golf_Blade написа:Благодаря на всички знайковци ,че ми решиха преоблема! :wink:

Golf_Blade не знам дали си решил проблема си ,но наи-малкото от уважение към колегите трябва да напишеш как си решил проблема .Ако все още имаш проблем с този шум можеш да си купиш това http://www.tpetrov.com/search.php?prod= ... 0%2520HL60 .Това решава проблема с шума ,но на практика показва че имаш проблем с инсталацията на уредбата .В 80 % от случаите е изгоряла масата на чинчовете на сд-то ,5 % проблема е в усилвателя ,5 % проблем с колата алтернатора ,10 % кабел чинчове .Успех 8) .

Ако кажеш от уважение да зема да ви направя по една бибитка ко ши кайш! :063: :banghead: Мисля ,че благодарих,трупай мнения другаде! :beat_butt2

Последна промяна от Pichaga на Вто 17 мар 2009 14:34, променено общо 1 път.
Причина: при следваща простотия, ще има наказание!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”