Мога да те повозя на Голф 4 ГТИ с 17ки и без това съм от Младост, ама пръво ми прати снимка да видя да ли си заслужава.

UltraNord написа:светослав12345 написа:Хайде бе колеги напрейте пофтата на девойкатаако бях в същия град щях да дойда!!! Преди години направихме много яко шоу на една арна девойка с матаруци само пистарки
и ефекта беше забив на всяко четериколесно превозно средство
а хората онемяха имаше гуми муми,ревове абе шоу голямо само дето ни спряха ченгетата и пуснаха само 8мотора от 19
![]()
Успех по баловете
OFF: Колега, нищо лично ама пиян ли пишеш поста или ... де да знам и аз кво, полвината неможах да го разбера![]()
musito_ написа:то май накрая три момичета ще ни карат с форумни голфове на бала...
Бързият написа:musito_ написа:то май накрая три момичета ще ни карат с форумни голфове на бала...
Да бе само момичета ... не иска ли някой пилот с форумен голф да ме вози и мен на бала ?![]()
UltraNord написа:Бързият написа:musito_ написа:то май накрая три момичета ще ни карат с форумни голфове на бала...
Да бе само момичета ... не иска ли някой пилот с форумен голф да ме вози и мен на бала ?![]()
Кога ти е балаако искаш може да те карам с 4-ката
UltraNord написа:Еее то на 25 ше съм труп, оти на 24 жената има бал![]()
![]()
hooligans написа:UltraNord написа:Еее то на 25 ше съм труп, оти на 24 жената има бал![]()
![]()
пак ли аз
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта