Колеги, знам че има много теми за фарове, но съм изпаднал в дилема, кой модел да избера. Моля тези от вас които са слагали един от следните модели да си кажат мението. Както и кой фар стои по-добре според вас?
Аз гласувах за първия вариант: Depo Според мене ще стои по-добре. Колата ти е изцяло сива и черните много ще контрастират, няма да отиват. Освен това, черните са цели, докато Депото са си с отделен мигач, както си е и оригинално колата. Готино е тунинга да се забелязва но да не бие на очи, а тези фарове са перфектни за това. Имат лупа на късите и са кристални. Бодваш една готина оранжева крушка за мигача и един ксенон 5К и става супер. Аз ако имах В5 може би щях да си сложа същите фарове.
Колега и аз скочих на Inpro понеже бях чел из форума за проблеми с депо-то относно съвпдане на крушките и ел.машинките.Незнам колко това е обективно но при мен инпро-то заспа ,ползвам си ел-а на фаровете имам си и ксенон.Moето мнение е че на светла кола по-добре стоят черни фарове.ПОнеже и аз като теб се чудех какви да избера те съветвам да видиш тук http://www.passatworld.com/forums/showt ... hp?t=15624 има много различни варианти